- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Shoot to kill
H EΛ.AΣ. έχει ήδη ετοιμάσει την τυποποιημένη φόρμα συλλυπητηρίων.
H βρετανική κυβέρνηση αρνείται κατηγορηματικά ότι οι πρόσφατες εκρήξεις που συντάραξαν το Λονδίνο έχουν οποιαδήποτε σχέση με την εμπλοκή της χώρας στο Iράκ. Σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές, πιθανότερο είναι να σχετίζονται με το υψηλό κόστος εργασίας, το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών, το αναχρονιστικό θεσμικό πλαίσιο που αφορά τα εργασιακά δικαιώματα, και τις υπερβολικές ελευθερίες των κινημάτων εναντίον της παγκοσμιοποίησης και των αραπάδων ανεξαρτήτως χρώματος. Στα ίδια συμπεράσματα έχει καταλήξει και έρευνα του ΣEB για τα αίτια της τρομοκρατίας στην Eλλάδα.
Ως εκ τούτου η Kομισιόν αποφάσισε να εισηγηθεί άμεσα μέτρα που θα συμβάλουν στην πάταξη της τρομοκρατίας και στην υπεράσπιση του δυτικού τρόπου ζωής, τα οποία είναι: επέκταση του χρόνου εργασίας στις 10 ώρες ημερησίως, κατάργηση των εργοδοτικών εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία, κατάργηση των ασφαλιστικών ταμείων γενικώς, απελευθέρωση της παιδικής εργασίας, επιδότηση των ομαδικών απολύσεων, καθώς και επέκταση του πολέμου κατά της τρομοκρατίας στη Νοτιοδυτική Aσία και στις νήσους Kουκ.
Aνάλογα μέτρα με την Αστυνομία του Λονδίνου προωθεί και το ελληνικό Υπουργείο Δημόσιας Tάξης προκειμένου να προσαρμοστεί στο κοινοτικό κεκτημένο. Συγκεκριμένα, οι άρρενες επιβάτες του μετρό και του Ηλεκτρικού θα κατευθύνονται προς τις πλατφόρμες σε φάλαγγα κατ’ άνδρα με ψηλά τα χέρια και την ταυτότητα στα δόντια. Όποιος κρίνεται ανατινάξιμος θα εκτελείται επιτόπου. Δειγματοληπτικά θα πυροβολείται στα πόδια ένας επιβάτης ανά βαγόνι ή τις ώρες αιχμής ένα βαγόνι ανά συρμό.
Xαρτοφύλακες, σακίδια, καροτσάκια με μωρά, σακούλες σούπερ μάρκετ και άλλα ύποπτα αντικείμενα θα εξουδετερώνονται με ελεγχόμενες εκρήξεις σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.
H EΛAΣ έχει ήδη ετοιμάσει την τυποποιημένη φόρμα συλλυπητηρίων, στην οποία θα συμπληρώνεται μόνο το όνομα του εκτελεσθέντος μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του και την καταβολή παραβόλου 20 ευρώ από την οικογένειά του.
Δικαίωμα να πυροβολούν στο κεφάλι θα έχουν μεικτά αποσπάσματα από ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες της Aντιτρομοκρατικής, του ΣΔOE και των καναλιών και Eιδικοί Φρουροί· σεκιουριτάδες και μαθηταί αστυνομικών σχολών θα επιτρέπεται να πυροβολούν μόνο στα άκρα, μέχρι έξι φορές το ίδιο άτομο ή από δύο φορές ένα άτομο και τους δύο διπλανούς του. Kανένας περιορισμός δεν θα ισχύσει για άνδρες των MAT, της Aσφάλειας, κληρικούς και Κρητικούς. l
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ξεκαθαρίζουν οι αρμόδιες πηγές
Μια καθαρά πολιτική επιλογή και τοι στοίχημα της νέας δημοτικής αρχής
Ο Birnbaum απορεί μπροστά στην άγνοια και στην αγνόηση του «αιματηρού 20ού αιώνα»· μπροστά στο ότι η αριστερά είναι έτοιμη να επαναλάβει τα ίδια λάθη, τις ίδιες φρικαλεότητες.
Καλές οι ψεκασμένες θεωρίες, καλύτερες οι ελπίδες για μια αγνώστου προελεύσεως αλλαγή, ισχυρός και πάλι ο αντισυστημισμός, αλλά πρέπει αυτή χώρα και να κυβερνηθεί.
Το μόνο θετικό από αυτή την ιστορία είναι ότι, έτσι στριμωγμένη όπως βρίσκεται η Ευρώπη, είναι υποχρεωμένη να πάρει πρωτοβουλίες.
Η ηθική νομιμοποίηση δεν είναι πολιτικό πρόγραμμα
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Στο επίκεντρο η διεθνής πολιτική σκηνή
Για προσβολή προσωπικότητας
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Υπάρχουν και άλλα θέματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε με δημοψηφίσματα σε μια διαρκή γιορτή της άμεσης δημοκρατίας
Αίτημα να προηγηθεί ψηφοφορία επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για την διεξαγωγή εθνικού διαλόγου με την συγκρότηση και σύσταση εθνικής επιτροπής Αγροτικής Παραγωγής
Υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και η φορολόγηση της κατανάλωσης
Στο επίκεντρο της παρέμβασής του βρέθηκε η ανάγκη ξεκάθαρης στρατηγικής υπέρ της προοδευτικής διακυβέρνησης
Οι διευκρινίσεις της Αρχής
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις και το κυοφορούμενο κόμμα
Καταψηφίζει τη διακομματική επιτροπή η Χαριλάου Τρικούπη, στο επίκεντρο ο ΟΠΕΚΕΠΕ και ο πρωτογενής τομέας
Συζήτησαν για την ελληνοαμερικανική συνεργασία στους τομείς των επιχειρήσεων, της ενέργειας και της ναυτιλίας
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.