Κοινωνια

Άγιο Όρος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 52χρονος χειριστής εκσκαφέα

Ο εκσκαφέας που χειριζόταν εξετράπη κοντά στην Ιερά Μονή Ιβήρων

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 52χρονος χειριστής εκσκαφέα στο Άγιο Όρος, μετά την εκτροπή του μηχανήματος κοντά στη Μονή Ιβήρων.
52χρονος χειριστής εκσκαφέα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Άγιο Όρος © Eurokinissi/Ραφαήλ Γεωργιάδης

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 52χρονος χειριστής εκσκαφέα στο Άγιο Όρος, μετά την εκτροπή του μηχανήματος κοντά στη Μονή Ιβήρων.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 52χρονος χειριστής εκσκαφέα, όταν το μηχάνημα που χειριζόταν εξετράπη κοντά στην Ιερά Μονή Ιβήρων στο Άγιο Όρος.

Το περιστατικό στο Άγιο Όρος σημειώθηκε το μεσημέρι και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε περίπου στις 14:30.

Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρυών Αγίου Όρους, οι οποίοι επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του 52χρονου.

Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καρυών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY