Κοινωνια

Τάσος Ιορδανίδης: 500 ευρώ για να μου πιέσει τα χέρια ώστε να δει αν έχω δυσανεξία

«Μετά από δύο εβδομάδες ο άνθρωπος αυτός οδηγήθηκε στα δικαστήρια»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιατρείο
Ιατρείο © Pixabay

«Η εξέταση ήταν "σήκωσε τα χέρια”. Είχα σηκώσει τα χέρια έτσι και μου έλεγε “φακές” για να δει αν έχω δυσανεξία», θυμάται ο Τάσος Ιορδανίδης

Τη δική του εμπειρία με γιατρούς που εξέταζαν με έναν τρόπο που προκαλούσε ερωτήματα αναφορικά με την επαγγελματική τους επάρκεια, μοιράστηκε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;», σημείωσε στον απόηχο των νέων αποκαλύψεων για τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον θάνατό του: «Ζωή, γιατί κρυβόμαστε; Γιατί κρυβόμαστε; Δεν είμαστε κι εμείς στην κοινωνία;».

«Δεν έχουμε έρθει και εμείς, ας πούμε, να συναντήσουμε τέτοια και να ακούμε τέτοια ποσά;» πρόσθεσε ο Τάσος Ιορδανίδης, απευθυνόμενος στη Ζωή Κρονάκη.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Φημολογίες υπάρχουν. Δηλαδή ότι ο τάδε παίρνει τόσο επίσκεψη. Εγώ είμαι παθών, για να σου δώσω να καταλάβεις. Με είχε πάρει η μητέρα μου κάποια στιγμή, είχε μάθει για έναν άνθρωπο, τέλος πάντων, για να δω πού έχω δυσανεξία, σε ποιο έχω δυσανεξία και τι. Μετά από δύο βδομάδες θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι οδηγήθηκε στα δικαστήρια ο άνθρωπος αυτός».

500 ευρώ για μια απλή επίσκεψη

«Θα σου πω και το ποσό. Η επίσκεψη ήταν της τάξης τότε, πριν δεκαπέντε, δεκαεφτά χρόνια, των 500 ευρώ. Καταλαβαίνεις τώρα, για μια απλή επίσκεψη. Και μιλάμε, η εξέταση ήταν “σήκωσε τα χέρια”. Είχα σηκώσει τα χέρια έτσι και μου έλεγε “φακές”. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Μου πίεζε τα χέρια, αν μου κατέβαιναν τα χέρια σήμαινε ότι έχω δυσανεξία» αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Και γυρνάω και λέω στη μητέρα μου, η οποία η μανούλα μου για το καλό το έκανε φυσικά, γιατί είχε ακούσει ότι είχε βοηθήσει κόσμο ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος, “μαμά, τι γίνεται εδώ πέρα;”. Και δεν είχε πειστεί και η μητέρα μου» ανέφερε ακόμη.

Κλείνοντας, εστίασε στη λεγόμενη... εντύπωση αξιοπιστίας που μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ υψηλό κόστος, όταν πηγαίνουμε σε έναν γιατρό: «Αυτήν τη συζήτηση είχα χθες το βράδυ, ότι όσο μεγαλύτερο ποσό ακούς λες “δεν μπορεί. Αυτός κάτι κάνει, κάτι θα ξέρει. Δεν είναι κομπογιαννίτης”».

Τάσος Ιορδανίδης: «Μου πίεζε τα χέρια για να δει αν έχω δυσανεξία - Η επίσκεψη ήταν τότε 500 ευρώ»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα «αόρατα» παιδιά: Όταν η κακοποίηση μένει πίσω από κλειστές πόρτες
Τα «αόρατα» παιδιά: Όταν η κακοποίηση μένει πίσω από κλειστές πόρτες

Όταν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ένα παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο, γείτονες, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες υγείας και πολίτες οφείλουν να ενεργοποιούνται και να απευθύνονται στις αρμόδιες αρχές

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY