Κοινωνια

Ναύπλιο: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι δράστες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του ψυχολόγου

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, ληστεία και οπλοκατοχή

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ναύπλιο: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι δράστες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του ψυχολόγου
© EUROKINISSI

Ναύπλιο: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι δράστες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του ψυχολόγου

Προθεσμία έως την Πέμπτη 6 Αυγούστου έλαβαν οι δύο Ινδοί, ηλικίας 20 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του 59χρονου ψυχολόγου στο Ναύπλιο. Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν χρόνο προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, Παναγιώτης Μπέσκας, η αναβολή της διαδικασίας κρίθηκε αναγκαία, ώστε η υπεράσπιση να μελετήσει διεξοδικά τη δικογραφία και να προετοιμάσει την απολογητική της γραμμή, σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην Αττική και βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY