- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Πειραιάς: Έπιαναν παράνομα θέσεις πάρκινγκ, αφήνοντας κώνους και μηχανές σε δρόμους και πεζοδρόμια
Ζητούσαν από τους πελάτες να πληρώσουν αντίτιμο, χωρίς καν να εκδίδουν απόδειξη
Πειραιάς: Χειροπέδες σε 2 άτομα για το παράνομο πάρκιγνκ σε δρόμους - Έβαζαν κώνους και χρέωναν χωρίς απόδειξη πελάτες
Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 47 και 62 ετών, προχώρησαν χθες το απόγευμα στελέχη των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) στην περιοχή του Πειραιά.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες (14/6) κατά τη διάρκεια στοχευμένης εξόρμησης της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης κατάληψης δημοσίων χώρων και οδοστρωμάτων, με σκοπό την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος εντοπίστηκε ως ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ ο 47χρονος εκτελούσε χρέη παρκαδόρου. Ο τελευταίος παραλάμβανε τα οχήματα των πελατών και τα στάθμευε σε δημόσιους δρόμους και πεζοδρόμια του Πειραιά, τα οποία είχε προηγουμένως αποκλείσει παράνομα τοποθετώντας κώνους και μοτοσικλέτες.
Όπως προέκυψε από τον έλεγχο, κατά την αποχώρησή τους, οι οδηγοί κατέβαλλαν χρηματικό αντίτιμο για να παραλάβουν τα κλειδιά των οχημάτων τους, χωρίς ωστόσο να εκδίδεται καμία φορολογική απόδειξη.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δικογραφία σε βάρος του για επικίνδυνη οδήγηση και προτροπή σε τέλεση αδικήματος
Συναυλία και διανυκτέρευση στο κέντρο της Αθήνας ως προπομπός για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Από καταστήματα ενδυμάτων στο κέντρο της Αθήνας
Ο διοικητής του νοσοκομείου διέψευσε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έμεινε εκτός ψυγείου για τρεις μέρες
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η εξιχνίαση του εγκλήματος και η ομολογία του δράστη
Φέρεται να υπέστη κάκωση στο κεφάλι, ωστόσο δεν κινδυνεύει
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με κατασκήνωση στον πεζόδρομο - Οι διεκδικήσεις τους
Συνελήφθησαν ο πατέρας και ο παππούς του
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος τους
Στα 15 τα άτομα που διασώθηκαν
Ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης
Ο εκζητούμενος φέρεται να κατευθυνόταν προς το 'Αγιο Όρος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.