- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Άστεγος κοιμόταν μέσα σε κάδο απορριμμάτων
Τον εντόπισαν εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας
Θεσσαλονίκη: Άστεγος κοιμόταν σε κάδο απορριμμάτων – Βρέθηκε από εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της αποκομιδής
Oι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης εντόπισαν σήμερα (23.4) κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων έναν άστεγο να κοιμάται μέσα σε πράσινο κάδο σκουπιδιών.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 00:40 τα ξημερώματα, επί της οδού Λεωφόρου Νίκης 69, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τον άστεγο να κοιμάται μέσα στον κάδο, ενώ ήταν σε εξέλιξη στην πόλη καταρρακτώδης βροχόπτωση. Οι εργαζόμενοι, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την κούραση της εργασίας, διαπίστωσαν έγκαιρα πως υπήρχε άνθρωπος μέσα στον κάδο των σκουπιδιών και αντέδρασαν αστραπιαία. Ο άστεγος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης με ελαφρά τραύματα, ενώ οι υπάλληλοι της Καθαριότητας κατέθεσαν για το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα.
«Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι η πολυπλοκότητα και η σύνδεση του αντικειμένου της καθαριότητας απαιτεί άριστο μηχανικό εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους για την άμεση αντίδραση τους που σε συνθήκες δύσκολες καιρικές αντέδρασαν γρήγορα και δεν είχαμε κάποιο δυσάρεστο περιστατικό», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Λάζαρος Ζαχαριάδης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για έκθεση από την οποία προκλήθηκε θάνατος κατά συναυτουργία
Εκτεταμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων
Οδηγούνται ενώπιον ανακριτή
Απροσδιόριστη παραμένει η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
«Ως προς την σίγουρη κάθοδο του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με πολιτικό φορέα, θα ακολουθήσει συνέντευξη Tύπου από τον ίδιο»
Ως προς τι η ανοχή της πολιτείας και των Ιατρικών Συλλόγων στις «εναλλακτικές» θεραπείες;
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων
Σήμερα, στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πώς θα είναι ο κόσμος σε 12 χρόνια από τώρα
Δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά υπό άγνωστες συνθήκες
1 τραυματίας στο Τζάνειο Νοσοκομείο
Ορισμό τεχνικού συμβούλου ζητά η οικογένεια
Το πρωί η νεκροψία-νεκροτομή, παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του τραγουδιστή
Οι ανακρίβειες που εξετάζουν οι Αρχές
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία συγγενικού προσώπου του παιδιού
Στο νοσοκομείο παιδιά και εργαζόμενοι
Οι κινήσεις που ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας
Το βίντεο που τους «έκαψε» και η πλασμαφαίρεση που ήδη είχε ξεκινήσει
Υλικό από τις κάμερες «καίει» τους δύο γιατρούς
Άνδρες της Ασφάλειας έκαναν φύλλο και φτερό την ιδιωτική κλινική
Αβάσταχτος ο πόνος στον Ιερό Ναό, όπου επρόκειτο μεθαύριο, να βάπτισει την 5 μηνών κορούλα του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.