Κοινωνια

Μενίδι: «Βρήκε κάτω την κροτίδα κι έσκασε στα χέρια του» λέει η μητέρα του 14χρονου

Γλίτωσε τον ακρωτηριασμό

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» - Η είσοδος του κτιρίου
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Οι νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση του 14χρονου από το Μενίδι

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» παραμένει ο 14χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας στο Μενίδι το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (12.04).

Σύμφωνα με την ERTNews, οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση και να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ακρωτηριασμού του 14χρονου. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τον ναό του Αγίου Βλασίου, στο κέντρο του Μενιδίου.

Μενίδι: Τι υποστηρίζει η μητέρα του 14χρονου

Όπως περιγράφει η μητέρα του ανηλίκου, το παιδί δεν είχε προμηθευτεί το ίδιο την κροτίδα, αλλά τη βρήκε πεσμένη στο έδαφος, καθώς έπαιζε με τους φίλους του. «Η κροτίδα είχε βουλώσει, η τάπα ήταν ανοιχτή. Το παιδί προσπάθησε να την κρατήσει και εκείνη την ώρα εξερράγη στα χέρια του», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του 14χρονου.

Η έκρηξη προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα στον δεξιό αντίχειρα του παιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Παρά τη σοβαρότητα του τραύματος, οι γιατροί εκτιμούν πως τα δάχτυλά του θα παραμείνουν λειτουργικά, αν και θα απαιτηθεί ένα διάστημα εξειδικευμένων θεραπειών για την πλήρη αποκατάσταση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY