- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συναγερμός στον ΕΦΚΑ Ομονοίας: 65χρονος απείλησε υπαλλήλους με στυλιάρι
Άμεση επέμβαση της ΔΙΑΣ - Ο δράστης είχε και κουζινομάχαιρο
65χρονος εισέβαλε με στυλιάρι στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Ομόνοια, απείλησε υπαλλήλους και συνελήφθη - Στην κατοχή του βρέθηκε και μαχαίρι.
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην οδό Πειραιώς, στην Ομόνοια, μετά από την εισβολή ενός 65χρονου άνδρα, ο οποίος ήταν οπλισμένος με στυλιάρι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 08:40, όταν ο 65χρονος, αλβανικής καταγωγής, εισέβαλε στα γραφεία του ΕΦΚΑ και άρχισε να απειλεί τους υπάλληλους με το στυλιάρι.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 65χρονο. Μάλιστα, σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε πως είχε στην κατοχή του και ένα κουζινομάχαιρο.
Σε βάρος του 65χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του νόμου περί όπλων και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «τυφλό» σημείο η δολοφονία του 27χρονου
Τι υποστήριξε στην απολογία του
Καταγγελίες ότι της είχε σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου πριν από δύο μήνες
Κατέθεσε ότι δύο βαριά τραύματα θα προκαλούσαν το θάνατο χωρίς την πτώση στο νερό
Πολλές γυναίκες μιλούν για μια νέα μορφή ελευθερίας: τη δυνατότητα να συγκροτήσουν εκ νέου το περιβάλλον της ζωής τους, επιλέγοντας οι ίδιες με ποιους και πώς θα ζουν.
Η συνάντηση του αδελφού της 43χρονης με τον 39χρονο
Σε εξέλιξη η έρευνα των αρχών για τους δράστες ή τον δράστη
Τι υποστηρίζουν πρόσωπα από το περιβάλλον της 43χρονης και του 40χρονου
Συνεχίζεται η έρευνα των αρχών για τη δολοφονία του 25χρονου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τον εντόπισαν εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας
Η δίκη ξεκίνησε μετά από 9 χρόνια
Πώς η κόρη παύει να κουβαλά ασυνείδητα το παρελθόν και αρχίζει να το επεξεργάζεται.
Οι κινήσεις του δράστη και αυτόχειρα μετά το έγκλημα
Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα και τι εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές
«Δεν ξέραμε τίποτα για αυτά που είχε στο μυαλό του» επισημαίνουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.