- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκύρος: Νεκρός 46χρονος από ανακοπή - «Πήγε στο Κέντρο Υγείας με πόνο στο στήθος και διέγνωσαν πνευμονία»
Τι καταγγέλλει η οικογένειά του
Η οικογένεια του 46χρονου από τη Σκύρο υποστηρίζει ότι όταν μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε υποστεί έμφραγμα
Την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή άφησε στον Ευαγγελισμό ένας 46χρονος άνδρας από τη Σκύρο.
Σύμφωνα με το Mega, ο 46χρονος ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πόνο στο στήθος και βήχα και επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Ιατρείο της Σκύρου την Παρασκευή (20.2). Όπως καταγγέλλουν συγγενείς του, η γιατρός που βρισκόταν στο ιατρείο στη Σκύρο φέρεται να επέδειξε αδιαφορία λόγω των εορτασμών των Αποκριών, διέγνωσε πνευμονία και του συνταγογράφησε φάρμακα, προτρέποντάς τον παράλληλα να μεταβεί στην Κύμη, στο ιατρικό κέντρο, για επιπλέον εξετάσεις.
«Πήγε με πόνο στο στήθος. Η γιατρός μόλις τον είδε του είπε “τέτοια ώρα ήρθες;” και δεν είναι η πρώτη φορά που το ‘χει πει αυτό η γιατρός σε ασθενή. Του έδωσε Xozal και τον έδιωξε», είπε η θεία του 46χρονου στο Mega και πρόσθεσε: «Το Σαββατοκύριακο το παιδί υπέφερε με πόνο στο στήθος. Τη Δευτέρα είχε πόνους. Πήγε στο καράβι, ο υποπλοίαρχος του καραβιού τον είδε ότι ήτανε σε άθλια κατάσταση. Τον έδιωξε πίσω να πάει στο ιατρικό κέντρο με έναν ναύτη να τον συνοδεύει, καθυστέρησε το πλοίο για να τον πάρει πίσω, εάν είχε κάποιο πρόβλημα, γιατί τον είδανε ότι ήτανε πολύ σοβαρά».
Την Καθαρά Δευτέρα (23.2), η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με έντονη δύσπνοια και τελικά πήρε το πλοίο για Κύμη και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί ο άνδρας είχε υποστεί έμφραγμα, ενώ λίγο αργότερα πέθανε από ανακοπή. Η νεκροψία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρωί η νεκροψία-νεκροτομή, παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του τραγουδιστή
Οι ανακρίβειες που εξετάζουν οι Αρχές
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία συγγενικού προσώπου του παιδιού
Στο νοσοκομείο παιδιά και εργαζόμενοι
Οι κινήσεις που ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας
Το βίντεο που τους «έκαψε» και η πλασμαφαίρεση που ήδη είχε ξεκινήσει
Υλικό από τις κάμερες «καίει» τους δύο γιατρούς
Άνδρες της Ασφάλειας έκαναν φύλλο και φτερό την ιδιωτική κλινική
Αβάσταχτος ο πόνος στον Ιερό Ναό, όπου επρόκειτο μεθαύριο, να βάπτισει την 5 μηνών κορούλα του
«Τη μία λέει ότι είναι γυναικολόγος, την άλλη λέει ότι έχει κάνει ολιστική ιατρική, την άλλη μας δείχνει κάποιες εξειδικεύσεις που ούτε τις γνωρίζουμε. Κινέζικα είναι αυτά για εμάς γιατί δεν υπάρχουν»
Εντατικές περιπολίες μετά από σοβαρά ατυχήματα με τραυματισμούς ανηλίκων
Το ελληνικό FBI αναλαμβάνει τις έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου του
Το φίδι εντόπισε κάτοικος της περιοχής
Διέφυγε, αλλά δεν έφυγε πολύ μακριά
Τι ζήτησε η οικογένεια του τραγουδιστή
Οι τελευταίες εξελίξεις
Πώς αποκτούσαν πρόσβαση σε password
Το ραντεβού μία ημέρα πριν και το πρόβλημα που υποστηρίζει ότι διαπίστωσε στην άρθρωση του τραγουδιστή
Το δυστύχημα καταγράφηκε στην Αγγλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.