Κοινωνια

Βιολάντα: Έλαβε προθεσμία για την απολογία του ο ιδιοκτήτης - Καταγγελίες για αποπνικτική ατμόσφαιρα στο εργοστάσιο

Σφραγίστηκε και το δεύτερο εργοστάσιο της εταιρείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιολάντα: Έλαβε προθεσμία για την απολογία του ο ιδιοκτήτης - Καταγγελίες για αποπνικτική ατμόσφαιρα στο εργοστάσιο
© EUROKINISSI

Βιολάντα: Έλαβε προθεσμία για την απολογία του ο ιδιοκτήτης - Καταγγελίες για αποπνικτική ατμόσφαιρα στο εργοστάσιο

Προθεσμία πήρε ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα, και έτσι θα απολογηθεί στον ανακριτή Τρικάλων αύριο στη μία το μεσημέρι.

Ο επιχειρηματίας προσήλθε σήμερα στον ανακριτή Τρικάλων με εργαζόμενους του εργοστασίου να βρίσκονται έξω από το δικαστικό μέγαρο Τρικάλων, ως ένδειξη συμπαράστασης.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, άλλοι εργαζόμενοι καταγγέλουν την αποπνικτική ατμόσφαιρα από την έντονη δυσοσμία τον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου.

Όπως αναφέρουν, το τελευταίο δεκαπενθήμερο πριν από την τραγωδία που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε γυναικών η οσμή στον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου ήταν τόσο έντονη που προκαλούσε δάκρυα σε όσους πλησίαζαν στο σημείο όπου βρίσκονται οι τουαλέτες.

Σφραγίστηκε και το δεύτερο εργοστάσιο της εταιρείας

Στο μεταξύ, με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας σφραγίστηκε χθες και το δεύτερο εργοστάσιο της εταιρείας «Βιολάντα» στο 12o χλμ E.O. Τρικάλων-Λάρισας, καθώς κατά τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών δεν βρέθηκαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά πυροπροστασίας ούτε η σχετική επικαιροποιημένη μελέτη.

Το πρωί της Πέμπτης, στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις, αναζητώντας τις μελέτες για τις δεξαμενές, καθώς και την άδεια και την έκθεση πυρασφάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έγγραφα δεν προσκομίστηκαν επιτόπου, με αποτέλεσμα να δοθεί προθεσμία 24 ωρών στην ιδιοκτησία για την κατάθεσή τους στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Ωστόσο, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δεν είχαν κατατεθεί. Έτσι, αργά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνεδρίασε η αρμόδια επιτροπή και αποφάσισε τη σφράγιση του εργοστασίου μέχρι νεωτέρας.

Πηγή: ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Deep Thought | Κυριάκος Αθανασιάδης - Σαπφώ Καρδιακού
Podcast Deep Thought | Δίαιτες, κουμπιά, παγάκια, και δέντρα που πέφτουν

Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές

Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας δεν μπορεί να λυθεί
Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας δεν μπορεί να λυθεί

Δεν είναι η φτώχεια που οδηγεί τους ανθρώπους στο να μην κάνουν παιδιά, αλλά η οικονομική άνεση (όχι ο πλούτος) που τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν αυτά στα οποία τα παιδιά θα σταθούν εμπόδιο

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY