Κοινωνια

Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία δημοσιογραφικού ομίλου

Άγνωστος προειδοποίησε για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με κορδέλα με την οποία έχει αποκλειστεί σημείο
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία δημοσιογραφικού ομίλου στο Μαρούσι 

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από τηλεφώνημα για βόμβα το πρωί της Τρίτης (21.1) στα γραφεία δημοσιογραφικού ομίλου στο Μαρούσι. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε στο ραδιόφωνο του Real FM και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτίριο που στεγάζεται ο δημοσιογραφικός όμιλος, χωρίς να δώσει κάποιο χρονικό περιθώριο. Άμεσα οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν σε έλεγχο στους χώρους του ομίλου. 

Μετά τις 10:00 το πρωί, το πρόγραμμα του σταθμού συνεχίστηκε κανονικά, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή του: «Μην περιμένετε να απαντήσω, δεν ασχολούμαι με βλαμμένους. Νομίζει ότι πήρε από απόκρυψη αλλά θα τον βρούμε τον ειδοποιό και θα πληρώσει την αναστάτωση που προκάλεσε στους εργαζόμενους της εφημερίδας και του ραδιοσταθμού».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Deep Thought | Κυριάκος Αθανασιάδης - Σαπφώ Καρδιακού
Podcast Deep Thought | Τι κόλπο κάνει η Ροσαλία και δεν βάζει κιλά;

Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY