- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση του Mediterranean Cosmos για τον τραυματισμό γυναίκας στο εμπορικό κέντρο
Τι ακριβώς συνέβη και πού εντός του εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να πέσει το ταβάνι στο κεφάλι 45χρονης
Η ανακοίνωση για το ατύχημα γυναίκας στο γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανακοίνωση εξέδωσε το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη για την αποκόλληση τμήματος ψευδοροφής σε κατάστημα, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό μίας 45χρονης γυναίκας το απόγευμα του Σαββάτου (10.1).
Σύμφωνα με το Mediterranean Cosmos, η γυναίκα τραυματίστηκε από μερική αποκόλληση τμήματος της ψευδοροφής σε κατάστημα εστίασης, το οποίο βρίσκεται εντός του χώρου πολυεστίασης (food court) του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος διεκόπη άμεσα, ενώ το εμπορικό κέντρο έχει ήδη προχωρήσει στη διενέργεια όλων των απαιτούμενων ελέγχων. Η εταιρεία δηλώνει ότι συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στο περιστατικό.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Mediterranean Cosmos
Το Σάββατο το απόγευμα σημειώθηκε μερική αποκόλληση τμήματος της ψευδοροφής του καταστήματος εστίασης "ΤΟ ΧΡΥΣΟ", το οποίο βρίσκεται εντός του χώρου πολυεστίασης (food court) του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos (στη Θεσσαλονίκη).
Από την μερική υποχώρηση της ψευδοροφής τραυματίστηκε μία επισκέπτρια.
Η τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου για έλεγχο.
Η λειτουργία του καταστήματος διεκόπη άμεσα.
Το εμπορικό κέντρο προχωρά στη διενέργεια όλων των απαιτούμενων ελέγχων και συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση των αιτιών του περιστατικού.
Τι λέει μάρτυρας για το περιστατικό σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλινίκης
«Περπατούσα και ξαφνικά στο χώρο που βρίσκονται τα εστιατόρια, έπεσε η οροφή. Χτύπησε μια γυναίκα. Ήταν αιμόφυρτη. Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος. Άνδρες σεκιούριτι που ήταν εκεί έστησαν ένα παραβάν και καλύψανε την τραυματία. Το έδαφος ήταν γεμάτο αίματα. Είχαν βάλει και κορδέλα να μην πλησιάζει κανείς τον χώρο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο thestival.gr.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, εξοπλισμός και οχήματα από την ΕΛ.ΑΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού
H έρευνα που αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γήρανση του εγκεφάλου και η προσωπική ιστορία ενός 96χρονου πατέρα
Τρεις αστυνομικοί χρειάστηκαν για να τον ακινητοποιήσουν
Η αποστασιοποίηση από την εργασία και η «καριέρα των ονείρων μας» που φαίνεται να απομακρύνεται
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών
Οι αλλαγές στη νομοθεσία διεθνώς αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για την ευθανασία, ενώ στην Ελλάδα το θέμα εξακολουθεί να μένει στο περιθώριο.
Γνωστός στις Αρχές ο δράστης
Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Συνεχίζει να καίγεται ο χώρος
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα της
Το κορίτσι παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Αποκόμιζαν τεράστια κέρδη μέσω εικονικών τιμολογίων, εταιρειών που πτώχευαν και εξαφανισμένων εμπόρων
Στη φυλακή οδηγείται ο 25χρονος μετά την απολογία του - Συνεχίζει τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική
Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς έγινε το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.