- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βόλος: Εκτός κινδύνου το τρίχρονο κοριτσάκι που διαγνώστηκε με εγκεφαλίτιδα
Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή σε ΜΕΘ
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι από τον Βόλο που διαγνώστηκε με εγκεφαλίτιδα
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι που διαγνώστηκε με εγκεφαλίτιδα στον Βόλο, έπειτα από επιπλοκές που εμφάνισε ενώ είχε γρίπη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, τελικά το μικρό παιδί - που είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας που διαθέτει ΜΕΘ Παίδων - δεν χρειάστηκε νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και τελικά νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου, καθώς οι διαγνωστικές του εξετάσεις είναι καλές.
Υπενθυμίζεται ότι το παιδί ανέβασε πυρετό που έφτασε 39°C τα Χριστούγεννα και τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν, αρχίζοντας να κάνει και εμετούς, όπως ανέφερε το thenewspaper.gr. Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη στην Παιδιατρική όπου έκανε σειρά εξετάσεων.
Στη συνέχεια, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Ο κ. Γιαννάκος απένειμε τα εύσημα στο ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων του Βόλου και του Πανεπιστημιακού της Λάρισας, ενώ συστήνει στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί με τη γρίπη και άλλες ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού που είναι σε έξαρση αυτή την εποχή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτοκτόνησε το βράδυ της Πέμπτης στον Κορυδαλλό, η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του 43χρονου Πολωνού καθηγητή
Ο άνδρας βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές
Είχε σημάνει Silver Alert για τον εντοπισμό του
Τι ζητά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών
Διαψεύδονται οι αρχικές πληροφορίες
Κάτοικοι αναφέρουν προβλήματα σε φωτεινούς σηματοδότες
Περίοικοι ειδοποίησαν τις αρχές
Έδινε στη Βασιλική φαρμακευτικά σκευάσματα χωρίς να το γνωρίζει;
Αύριο απολογείται ο 41χρονος
Οι πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα
Oι γονείς της ανήλικης εντόπισαν στο κινητό της μηνύματα που φέρεται να αντάλλασσε με τον καλλιτέχνη
Αναζητούνται ακόμη οι γονείς της, 48 ώρες μετά το τροχαίο
Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται
Τα ίχνη της αγνοούνται από το πρωί της Πέμπτης
Αναζητείται ακόμη ο επίδοξος «δράκος»
«Άκουσα το γκάζι και πέταξα το παιδί μου μέσα στο σούπερ μάρκετ» είπε η μητέρα που έσωσε το παιδί της τελευταία στιγμή
Αγωνία για την επιμέλεια των δύο κοριτσιών
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η μητέρα άρπαξε το παιδί και βούτηξαν στο διπλανό σούπερ μάρκετ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.