- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυψέλη: Στη φυλακή η 16χρονη - «Το μαχαίρι το είχα για προστασία - Θόλωσα, συγνώμη»
«Πήγε να τη βιάσει ένας στο δρόμο, από τότε κουβάλαγε μαχαίρι μαζί», λέει ο πατέρας της
Κυψέλη: Στη φυλακή η 16χρονη - «Το μαχαίρι το είχα για προστασία - Θόλωσα, συγνώμη»
Προφυλακιστέα κρίθηκε η 16χρονη μαθήτρια που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συμμαθήτριας της σε γυμνάσιο της Κυψέλης.
Λίγο πριν πάρει το δρόμο για την φυλακή η 16χρονη μίλησε στο Live News και δήλωσε μετανιωμένη, ενώ όπως υποστήριξε το μαχαίρι το είχε μαζί της για προστασία, καθώς όπως ισχυρίστηκε της έκαναν bullying.
«Έχω μετανιώσει. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Μετανιώνω για όλη την ταλαιπωρία που έχει δημιουργηθεί τώρα. Πολλές φορές δεν μπορώ να ελέγξω τα νεύρα μου. Το μαχαίρι αυτό το είχα για προστασία. Ήμουν στις τουαλέτες και άκουσα τις συμμαθήτριές μου που μίλαγαν για εμένα άσχημα. Μου έκαναν δηλαδή bullying, για αυτό και θόλωσα. Ζητώ συγγνώμη. Είναι καλά η κοπέλα; Δεν ήθελα να κάνω κακό. Δεν θα έβγαζα το μαχαίρι να της επιτεθώ. Για να προστατευτώ το είχα το μαχαίρι πάνω μου. Αλλά είχα πολλά νεύρα εκείνη την ώρα και πολύ θυμό μέσα μου για όσα άκουσα να λένε», λέει η ίδια στο Live News.
Τι αναφέρει ο πατέρας της
Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας της 16χρονης, μιλώντας και αυτός στην ίδια εκπομπή, τονίζει:
«Ήθελα να πω για τη μαμά ότι είναι αγωνίστρια. Έχει τραβήξει πάρα πολλά στη ζωή της. Αγωνίζεται για τα παιδιά της. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχω να πω μία συγγνώμη ναι. Και θέλω να βρω και τον μπαμπά της να πω μία ‘συγγνώμη’. Εγώ δεν το περίμενα αυτό από την… Δεν ξέρω για ποιον λόγο. Πού τα βρίσκει αυτά τα πράγματα. Είχαμε μιλήσει. Της λέω ‘σε παρακαλώ’. Ήθελε να τελειώσει Γυμνάσιο. Να τελειώσει σχολείο. Αυτό μου έλεγε».
Όπως λέει ο ίδιος:
«Κάπου πήγε και το αγόρασε, κάπου στο Μοναστηράκι. Το κατάλαβα. Εκεί τα πουλάνε αυτά. Εγώ δεν ήξερα ότι… εγώ ένα κουζινομάχαιρο την είδα να κρατάει. Μαχαίρια δεν είχαμε σπίτι ποτέ, τέτοια πράγματα».
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του παιδιού. Η… το έκανε αυτό δεν ξέρω, από αντίδραση. Δεν ξέρω, φοβόταν. Την είχαν βάλει στο στόχαστρο. Δεν ξέρω για ποιον λόγο. Η … ήταν ένα ατίθασο, πανέξυπνο παιδί. Ατίθασο και δεν δεχόταν κάποια πράγματα. Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Ένα βράδυ μού είχε πει ότι πήγε να την βιάσει στον δρόμο ένας Άραβας. Και το έβαλε στα πόδια, φοβήθηκε και για αυτό από τότε κουβάλαγε μαχαίρι μαζί. Έλεγε ‘για να προστατευτώ’».
Αναφορικά με τους γονείς της, έχει σχηματιστεί δικογραφία και διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση με αντικείμενο τη διερεύνηση της ενδεχόμενης τέλεσης του αδικήματος της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Πηγή: Mega
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού
H έρευνα που αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γήρανση του εγκεφάλου και η προσωπική ιστορία ενός 96χρονου πατέρα
Τρεις αστυνομικοί χρειάστηκαν για να τον ακινητοποιήσουν
Η αποστασιοποίηση από την εργασία και η «καριέρα των ονείρων μας» που φαίνεται να απομακρύνεται
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών
Οι αλλαγές στη νομοθεσία διεθνώς αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για την ευθανασία, ενώ στην Ελλάδα το θέμα εξακολουθεί να μένει στο περιθώριο.
Γνωστός στις Αρχές ο δράστης
Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Συνεχίζει να καίγεται ο χώρος
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα της
Το κορίτσι παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Αποκόμιζαν τεράστια κέρδη μέσω εικονικών τιμολογίων, εταιρειών που πτώχευαν και εξαφανισμένων εμπόρων
Στη φυλακή οδηγείται ο 25χρονος μετά την απολογία του - Συνεχίζει τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική
Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς έγινε το δυστύχημα
Οι αρχές αναζητούν τρία μέλη και τον αρχηγό της σπείρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.