- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα και σήμερα - Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από drone
Στη Λάρισα πέταξαν γάλα, σιτάρι και σανό - Ένα απέραντο πάρκινγκ η Νίκαια
Στα μπλόκα και σήμερα οι αγρότες: Αποκλεισμένα τα σύνορα στον σταθμό των Ευζώνων, θα κλείσουν και λιμάνια
Παραμένουν στα μπλόκα και συνεχίζουν τους αποκλεισμούς δρόμων οι αγρότες, ενώ οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης είπαν ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα προχωρήσουν και σε κλείσιμο αεροδρομίων και λιμανιών, παρά την αυστηρή προειδοποίηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να μη στοχοποιούνται τελωνεία και λιμάνια γιατί θα υπάρξουν επιπτώσεις.
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας μπήκαν στο κέντρο της Λάρισας με τρακτέρ. Εκεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα, πέταξαν γάλα, σιτάρι και σανό.
Εκτός από τα μπλόκα που έχουν στηθεί στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, στα Μάλγαρα της Θεσσαλονίκης, και στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 στην Καρδίτσα το βράδυ της Δευτέρας, περίπου 100 αγρότες προχώρησαν σε κλείσιμο του συνοριακού σταθμού των Ευζώνων τον οποίο, όπως είπαν, θα κρατήσουν κλειστό μέχρι τις 6 το απόγευμα. Οι αγρότες θα επιτρέπουν μόνο την έξοδο των ελληνικών φορτηγών με προϊόντα προς εξαγωγή. Στις 6 θα τον ανοίξουν ξανά για να αποσυμφορηθεί η κίνηση και στις 12 το βράδυ θα τον ξανακλείσουν.
Στα διόδια Μαλγάρων που για δεύτερη ημέρα παραμένουν οι αγρότες στην εθνική οδό, όσο το ρεύμα προς Αθήνα παραμένει κλειστό.
Εκατοντάδες τρακτέρ έχουν παραταχθεί σε πυκνούς σχηματισμούς στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα, κλείνοντας τον νευραλγικό οδικό άξονα.
Την ίδια ώρα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης δίνουν ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 11:30 το πρωί ώστε από εκεί να προχωρήσουν σε κλείσιμο αεροδρομίων και λιμανιών.
Με σύνθημα «τα ειρηνικά τελείωσαν», αγρότες και κτηνοτρόφοι θέλουν να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση, όπως σημειώνουν οι εκπρόσωποί τους, και είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Οι διαμαρτυρόμενοι, όπως λένε, δεν έχουν σκοπό να κλείσουν δρόμους, όπως συνέβη στην προηγούμενη απεργία τους με τον ΒΟΑΚ, καθώς η ταλαιπωρία του κοινού ήταν πολύ μεγάλη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το όχημα προσέκρουσε διαδοχικά σε δέντρο και τσιμεντένιο λούκι στον δρόμο Ασβεστοχωρίου
Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ.
Λίγα μόλις λεπτά μετά την αποβίβαση των δύο επιβατών από το πλοίο
Τα οστά της 90χρονης βρέθηκαν τυλιγμένα σε νάιλον και κρυμμένα πίσω από οικοδομικά υλικά
Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Κωνσταντινούπολη
Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά φέρεται να γνώριζαν από το 2020 για την ύπαρξη του νεκρού βρέφους
Τεράστια μάχη στη ΜΕΘ δίνει η 24χρονη
Αστυνομικοί πυροβόλησαν τον δράστη για να τον ακινητοποιήσουν
«Προσοχή μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου», δηλώνει η Ματίνα Παγώνη
Εντοπίστηκαν τυλιγμένα σε νάιλον στο υπόγειο τα οστά της 90χρονης
Τεράστια άνοδος στην εμφάνιση τέτοιων περιστατικών τα τελευταία χρόνια
Πήραν προσθεσμία για να απολογηθούν
Οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει τη σορό
Τα παιδιά γνώριζαν ότι το νεκρό βρέφος βρίσκεται στην κατάψυξη
Η καταγγελία από την εγγονή και οι έρευνες στην αυλή του σπιτιού
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η ανάρτηση του πατέρα που έχασε τις κόρες του αλλά και την ανιψιά του στο δυστύχημα
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του νεκρού βρέφους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.