- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Λούτσα: Ο 24χρονος που σκοτώθηκε είχε έρθει στην Ελλάδα για την ορκωμοσία της συντρόφου του
Η 21χρονη κοπέλα είναι σοβαρά τραυματισμένη - Νέα στοιχεία για την τραγωδία
Λούτσα: Ο 24χρονος που σκοτώθηκε είχε έρθει στην Ελλάδα για την ορκωμοσία της συντρόφου του
Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον 24χρονο, που άφησε την τελευταία του πνοή στην οδό Αρτέμιδος στη Λούτσα, μετά το δυστύχημα που προκάλεσε η τρελή πορεία ενός αυτοκινήτου λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Ο άτυχος νέος σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του, της αδελφής του και της κοπέλας του, την ώρα που άδειαζε το το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.
Όπως φαίνεται και στο σοκαριστικό βίντεο της μοιραίας σύγκρουσης, ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος στη Λούτσα έχασε τον έλεγχο του οχήματος προς τα δεξιά και προσέκρουσε αρχικά σε ένα σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια και σε ένα δεύτερο, αυτό του 24χρονου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία ο νεαρός και να τραυματιστεί σοβαρά και η κοπέλα του, ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε τελικά στη σιδερένια περίφραξη διπλανής οικίας.
Ο 24χρονος είχε έρθει από το εξωτερικό για την ορκωμοσία της συντρόφου του
Όπως μετέδωσε το Star, ο νεαρός είχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό, προκειμένου να δώσει το παρών στην ορκωμοσία της κοπέλας του τη Δευτέρα.
Βέβαια, η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς ο 24χρονος σκοτώθηκε και η 21χρονη σύντροφός του νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του τροχαίου δυστυχήματος.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ότι η σύντροφος νοσηλεύεται σε μονάδα Αναζωογόνησης με μηχανήματα ΜΕΘ, έχοντας κάκωση στο κρανίο και κροταφική βλάβη, η οποία δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί, καθώς και ανοιχτό κάταγμα κνήμης γι το οποίο χειρουργήθηκε. «Είναι σοβαρά, ελπίζουμε να τα καταφέρει», τόνισε.
Αρνητικό το πρώτο άτυπο αλκοτέστ στον 29χρονο -Είχε εμπλακεί ξανά σε σοβαρό τροχαίο
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα συνελήφθη από τις Αρχές. Όπως ήταν φυσικό του έχουν πάρει ήδη δείγμα αίματος προκειμένου να διευκρινιστεί αν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, με την προανάκριση της Τροχαίας να βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το πρώτο άτυπο αλκοτέστ που του έγινε με το σύστημα εκπνοής το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, ωστόσο αναμένονται και οι τοξικολογικές.
Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν πως ο 29χρονος συλληφθείς είχε προκαλέσει και πάλι τροχαίο ατύχημα με πρόκληση σοβαρών τραυματισμών το 2020. Ο συλληφθείς τραυματίστηκε ελαφρά και αφού λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα δικογραφία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.