- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Απορώ πώς έφτασα σε αυτό το σημείο» λέει η 46χρονη
«Μετανιώνω πικρά κάθε λεπτό εκείνης της νύχτας..»
Δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Απορώ πώς έφτασα σε αυτό το σημείο» λέει η 46χρονη
Την ώρα που η 46χρονη που ομολόγησε τη δολοφονία της 75χρονης πεθεράς της στη Σαλαμίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές με την απολογία της να προγραμματίζεται για την Παρασκευή, νέα στοιχεία έρχονται φως της δημοσιότητας για τον τρόπο που έδρασε η καθ’ ομολογία δολοφόνος.
Σε δήλωσή της που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης (27.11.25) η 46χρονη δηλώνει είναι αποφασισμένη να πει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία της πεθεράς της.
«Είμαι συντετριμμένη, δεν έχω το κουράγιο να μιλήσω. Απορώ πώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Μετανιώνω πικρά κάθε λεπτό εκείνης της νύχτας. Θα πω όλη την αλήθεια. Ζητάω συγγνώμη αλλά γνωρίζω ότι αυτό δεν είναι αρκετό», δήλωσε.
Σαλαμίνα: Σε σοκ ο σύζυγος της καθ'ομολογίαν δολοφόνου, επισκέφθηκε ψυχίατρο
Εν τω μεταξύ, σε πλήρες σοκ βρίσκεται ο γιος της 75χρονης και σύζυγος της δολοφόνου μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη πως η γυναίκα του είχε αφαιρέσει τη ζωή της μητέρας του, στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο γιος της 73χρονης μετέβη χθες στο ναυτικό νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε ψυχιατρικές εξετάσεις, αλλά δεν κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του ή η παραμονή του. Ειδικότερα, ο άνδρας κατέρρευσε μόλις πληροφορήθηκε την αλήθεια για τη στυγερή δολοφονία της μητέρας του από τη γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος. Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την άμεση νοσηλεία του σε ειδική κλινική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, όταν τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών έφτασαν στη Σαλαμίνα για τη σύλληψη της 46χρονης, ο γιος του θύματος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και εμφανώς συγκλονισμένος μονολογούσε στις Αρχές: «Δεν μπορώ να το πιστέψω πως η μητέρα μου ήταν ακόμα ζεστή και εγώ κρατούσα αγκαλιά τη δολοφόνο της».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης
Στα δικαστήρια 4 από τους 7 συλληφθέντες της οργάνωσης - Είχε 86.000 πελάτες και κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ
Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε την υπόθεση ξυλοδαρμού του νεαρού έξω από το σπίτι του
Οι Αρχές εξετάζουν τα ευρήματα από το σπίτι της 45χρονης - Τα σενάρια εγκληματικής ενέργειας
Επίθεση δέχτηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία μετά την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας
Οικονομικές διαφορές εξετάζουν οι Αρχές ως κίνητρο
Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ο 71χρονος
Είναι το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση;
Η πυρκαγιά έκαψε συνολικά 22 στρέμματα δασικής έκτασης
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε από ναυαγοσώστες
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η οικογένεια του παιδιού
Το χρονικό της υπόθεσης το 2023
Στον ανακριτή μέλος της οικογένειας Καργάκη
Δεν βρέθηκαν τα χρήματα
Δεν βρέθηκε DNA του Ιταλού, τι εξετάζουν οι αρχές
«Ο κατηγορούμενος πυροβολούσε σε όλες τις κατευθύνσεις, αδιαφορώντας ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο»
Στοιχεία που οδηγούν σε ανθρωποκτονία έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους
Η νεκροψία θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου
Ο Friedrich Fröbel, το Kindergarten και το πρώτο ελληνικό νηπιαγωγείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.