- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία τύπου «Π» - Πότε θα ξεσπάσει, ποιες περιοχές θα πλήξει
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια
Η πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την κακοκαιρία που αναμένεται τις επόμενες ημέρες
Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από την Τετάρτη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Alpha, Γιώργο Τσατραφύλλια. Σε ανάρτησή του αναφέρει ότι αναμένεται ισχυρή κακοκαιρία τύπου «Π».
Όπως αναφέρει ο κ. Τσατραφύλλιας, «αυτή τη φορά, εκτός από τη δυτική Ελλάδα που ακόμα μετράει τις πληγές της από την κακοκαιρία, θα επηρεαστεί το σύνολο της χώρας, με τα φαινόμενα να έχουν μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα (καιρός τύπου "Π")».
«Στις περιοχές αυτές δεν αποκλείεται να πέσουν πάνω από 150 τόνοι νερού ανά στρέμμα. (150mm) σε διάστημα 3-4 ημερών. Οι βροχές ουσιαστικά θα ξεκινήσουν την Τρίτη στα δυτικά και σταδιακά από την Τετάρτη το βράδυ μέχρι το Σάββατο θα επηρεάσουν κυρίως τις παραπάνω περιοχές. Επικρατέστεροι άνεμοι θα είναι οι νοτιάδες (7-8 μποφόρ), οι οποίοι θα διατηρήσουν τη θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα και θα κρατήσουν τα χιόνια σε μεγάλα υψόμετρα (1600m). Την Παρασκευή (από το ξημέρωμα) οι βροχές θα έχουν ιδιαίτερη ένταση και στην Αττική», είπε ο μετεωρολόγος.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια
Ισχυρή κακοκαιρία από Τετάρτη βράδυ τύπου "Π"...
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Αρκετά υετοφόρο θα είναι το υπόλοιπο της εβδομάδας για τη χώρα μας.
Αυτή τη φορά, εκτός από τη δυτική Ελλάδα που ακόμα μετράει τις πληγές της, θα επηρεαστεί το σύνολο της χώρας, με τα φαινόμενα να έχουν μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα (καιρός τύπου "Π").
Στις περιοχές αυτές δεν αποκλείεται να πέσουν πάνω από 150 τόνοι νερού ανά στρέμμα. (150mm) σε διάστημα 3-4 ημερών.
Οι βροχές ουσιαστικά θα ξεκινήσουν την Τρίτη στα δυτικά και σταδιακά από την Τετάρτη το βράδυ μέχρι το Σάββατο θα επηρεάσουν κυρίως τις παραπάνω περιοχές.
Επικρατέστεροι άνεμοι θα είναι οι νοτιάδες (7-8 μποφόρ), οι οποίοι θα διατηρήσουν τη θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα και θα κρατήσουν τα χιόνια σε μεγάλα υψόμετρα (1600m).
Την Παρασκευή (από το ξημέρωμα) οι βροχές θα έχουν ιδιαίτερη ένταση και στην Αττική.
Για τη συνέχεια, ο Δεκέμβρης αναμένεται να κάνει ποδαρικό με ήπιο καιρό.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στρατολογούσαν γυναίκες από τη Λατινική Αμερική και τις εκβίαζαν
Την Τρίτη η απολογία του ενοικιαστή για υπόθεση ναρκωτικών
Ο ανήλικος μαζί με συνεργό του ακινητοποίησαν το θύμα - Στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά και γκλοπ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης
Στα δικαστήρια 4 από τους 7 συλληφθέντες της οργάνωσης - Είχε 86.000 πελάτες και κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ
Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε την υπόθεση ξυλοδαρμού του νεαρού έξω από το σπίτι του
Οι Αρχές εξετάζουν τα ευρήματα από το σπίτι της 45χρονης - Τα σενάρια εγκληματικής ενέργειας
Επίθεση δέχτηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία μετά την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας
Οικονομικές διαφορές εξετάζουν οι Αρχές ως κίνητρο
Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ο 71χρονος
Είναι το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση;
Η πυρκαγιά έκαψε συνολικά 22 στρέμματα δασικής έκτασης
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε από ναυαγοσώστες
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η οικογένεια του παιδιού
Το χρονικό της υπόθεσης το 2023
Στον ανακριτή μέλος της οικογένειας Καργάκη
Δεν βρέθηκαν τα χρήματα
Δεν βρέθηκε DNA του Ιταλού, τι εξετάζουν οι αρχές
«Ο κατηγορούμενος πυροβολούσε σε όλες τις κατευθύνσεις, αδιαφορώντας ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.