- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αχαΐα: «Από τις τύψεις δεν μπορούσε να ησυχάσει και πήγε και τα είπε στις Αρχές»
Ο 25χρονος θείος ομολόγησε το τροχαίο με τετρακίνητο που κόστιζε τη ζωή στον 4χρονο ανιψιό του
Αχαΐα: «Ο θείος από τις τύψεις δεν μπορούσε να ησυχάσει και πήγε και τα είπε στις Αρχές»
Νέα τροπή πήρε σήμερα η υπόθεση του θανάτου του νηπίου, ηλικίας 3,5 ετών, πριν από περίπου μία εβδομάδα στην κοινότητα Αγίου Νικολάου Σπάτων της Δυτικής Αχαΐας, καθώς ο 25χρονος που ήταν μαζί του, κατέθεσε στην Αστυνομία ότι δεν έπεσαν μαζί με το παιδί από μαντρότοιχο, αλλά από όχημα ATV (γουρούνα).
Ειδικότερα, ο 25χρονος προσήλθε στο τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και κατέθεσε ότι το απόγευμα της Τρίτης, 11 Νοεμβρίου, οδηγούσε «γουρούνα», στην οποία είχε επιβιβάσει το νήπιο και κάποια στιγμή το παιδί έπεσε μαζί του από το όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Όσον αφορά στο γιατί δεν ανέφερε από την πρώτη στιγμή ότι το νήπιο έπεσε από το όχημα, αλλά ισχυρίστηκε ότι έπεσαν μαζί από μαντρότοιχο, ύψους περίπου δύο μέτρων, είπε ότι δεν ήταν πλήρως τακτοποιημένα τα έγγραφα του οχήματος και φοβήθηκε ότι θα μπλέξει χειρότερα. Σχετικά με το τι οδήγησε τον 25χρονο να δώσει νέα κατάθεση στην Αστυνομία, είπε ότι ομολόγησε γιατί δεν άντεξε άλλο υπό το βάρος της συνείδησής του.
«Ο μικρός ήταν ανήσυχος, είχε ‘τρέλα’ με την ‘γουρούνα’, και ο θείος για να τον ησυχάσει τον πήρε βόλτα αλλά έγινε το κακό και βρέθηκαν ανάσκελα στην κατηφορίτσα. Πίστεψαν όλοι πως ήταν ένα απλό τροχαίο και θα γινόταν καλά το παιδί αλλά δεν ήταν έτσι. Ο θείος από τις τύψεις δεν μπορούσε να ησυχάσει και πήγε και τα είπε στις Αρχές. Όσο για την ‘γουρούνα’, την έκρυψαν σε ένα μαντρί απλά επειδή ακόμα δεν είχε γίνει η μεταβίβαση», λένε συγγενείς της οικογένειας στο Live News.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον μαχαίρωσε στην κοιλιά
Έχει σταματήσει να απευθύνεται στα ελληνικά στους αστυνομικούς ο 65χρονος Ιταλός
«Ήταν χειριστικός» λέει η αδερφή της γυναίκας
Η εγκληματική ομάδα διακινούσε κυρίως κοκαΐνη σε περιοχές της Αθήνας
28 μήνες με αναστολή για συστηματική δωροληψία σε επεμβάσεις
Χωρίς αποτύπωμα το μαχαίρι που βρέθηκε έξω από το σπίτι
Καταδικάστηκαν επίσης η σύντροφος και ο πατέρας του
Παρουσίασε πρόβλημα υγείας και έχασε τις αισθήσεις του
Είχε ομολόγησει ότι είναι μέλος της «Χαμάς»
Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τους τρεις συλληφθέντες
Η διαφωνία για το οικόπεδο και τα χρήματα που ήθελε να δώσει στον Ολύμπιο η μητέρα του
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Τα δύο τουριστικά σκάφη έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές με το ένα να είναι ήδη μισοβυθισμένο
Τι έδειξαν οι πρώτες εργαστηριακές εξετάσεις
Στη φυλακή ο δράστης
Στο σημείο μεταβαίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από Ηγουμενίτσα
Η τελευταία επικοινωνία τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.