- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αχαΐα: «Από τις τύψεις δεν μπορούσε να ησυχάσει και πήγε και τα είπε στις Αρχές»
Ο 25χρονος θείος ομολόγησε το τροχαίο με τετρακίνητο που κόστιζε τη ζωή στον 4χρονο ανιψιό του
Αχαΐα: «Ο θείος από τις τύψεις δεν μπορούσε να ησυχάσει και πήγε και τα είπε στις Αρχές»
Νέα τροπή πήρε σήμερα η υπόθεση του θανάτου του νηπίου, ηλικίας 3,5 ετών, πριν από περίπου μία εβδομάδα στην κοινότητα Αγίου Νικολάου Σπάτων της Δυτικής Αχαΐας, καθώς ο 25χρονος που ήταν μαζί του, κατέθεσε στην Αστυνομία ότι δεν έπεσαν μαζί με το παιδί από μαντρότοιχο, αλλά από όχημα ATV (γουρούνα).
Ειδικότερα, ο 25χρονος προσήλθε στο τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και κατέθεσε ότι το απόγευμα της Τρίτης, 11 Νοεμβρίου, οδηγούσε «γουρούνα», στην οποία είχε επιβιβάσει το νήπιο και κάποια στιγμή το παιδί έπεσε μαζί του από το όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Όσον αφορά στο γιατί δεν ανέφερε από την πρώτη στιγμή ότι το νήπιο έπεσε από το όχημα, αλλά ισχυρίστηκε ότι έπεσαν μαζί από μαντρότοιχο, ύψους περίπου δύο μέτρων, είπε ότι δεν ήταν πλήρως τακτοποιημένα τα έγγραφα του οχήματος και φοβήθηκε ότι θα μπλέξει χειρότερα. Σχετικά με το τι οδήγησε τον 25χρονο να δώσει νέα κατάθεση στην Αστυνομία, είπε ότι ομολόγησε γιατί δεν άντεξε άλλο υπό το βάρος της συνείδησής του.
«Ο μικρός ήταν ανήσυχος, είχε ‘τρέλα’ με την ‘γουρούνα’, και ο θείος για να τον ησυχάσει τον πήρε βόλτα αλλά έγινε το κακό και βρέθηκαν ανάσκελα στην κατηφορίτσα. Πίστεψαν όλοι πως ήταν ένα απλό τροχαίο και θα γινόταν καλά το παιδί αλλά δεν ήταν έτσι. Ο θείος από τις τύψεις δεν μπορούσε να ησυχάσει και πήγε και τα είπε στις Αρχές. Όσο για την ‘γουρούνα’, την έκρυψαν σε ένα μαντρί απλά επειδή ακόμα δεν είχε γίνει η μεταβίβαση», λένε συγγενείς της οικογένειας στο Live News.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.