Κοινωνια

Χανιά: Κατέρρευσε μπαλκόνι στο κέντρο της πόλης - Ζημιές σε οχήματα και κατάστημα

Τμήματα του μπαλκονιού κατέληξαν πάνω σε στύλο της ΔΕΗ, προκαλώντας διακοπή ρεύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χανιά: Κατέρρευσε μπαλκόνι στο κέντρο της πόλης - Ζημιές σε οχήματα και κατάστημα
Χανιά: Κατέρρευσε μπαλκόνι στο κέντρο της πόλης - Ζημιές σε οχήματα και κατάστημα © ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSSI

Χανιά: Κατέρρευσε μπαλκόνι στο κέντρο της πόλης

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα όταν κατέρρευσε μπαλκόνι στο κέντρο της πόλης των Χανίων, από ημιτελή οικοδομή. Νωρίς σήμερα στη γωνία των οδών Κυδωνίας και Κορωναίου, έναντι της κεντρικής εισόδου του σταθμού ΚΤΕΛ Χανιών, Ρεθύμνου, το μπαλκόνι του τελευταίου ορόφου της οικοδομής αποκόπηκε με αποτέλεσμα να γεμίσει συντρίμμια το οδόστρωμα. Παρά το γεγονός ότι η κίνηση πολιτών και οχημάτων ήταν αυξημένη δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Στο ισόγειο της οικοδομής στα Χανιά λειτουργεί επιχείρηση ενοικίασης δικύκλων με αποτέλεσμα να υπάρχουν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, ΙΧ και μοτοσικλέτες. Άμεσα κινητοποιήθηκαν Πυροσβεστικές δυνάμεις και η αστυνομία η οποία ρύθμισε την κυκλοφορία, η οποία διεκόπη για αρκετή ώρα.

Από πλευράς της Πυροσβεστικής λήφθηκαν μέτρα και πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του οδοστρώματος, ενώ γίνεται και έλεγχος για πιθανή νέα κατάρρευση.

xania__2_
xania__3_
xania__4_
xania__1_

Πηγή φωτογραφιών: ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY