Κοινωνια

Εκτός ΕΛ.ΑΣ. ο αστυνομικός της Βουλής και η σύζυγός του που κατηγορούνται για τον βιασμό των παιδιών τους

Πού βρίσκονται τα έξι παιδιά τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός
(φωτογραφία αρχείου) © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Αποφασίστηκε να αποταχθούν από την ΕΛ.ΑΣ. οι δύο αστυνομικοί

Αποτάχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. ο αστυνομικός της Βουλής και η αστυνομικός σύζυγός του, που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους. 

Η απόφαση για την απόταξή τους ελήφθη από το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με τα Νέα, η αστυνομικός παρουσιάστηκε συνοδευόμενη από τους γονείς της και τον δικηγόρο της, ενώ ο προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης αστυνομικός της Βουλής εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του. Το ζευγάρι κατηγορείται από κοινού για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου από οικείο πρόσωπο και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών από ανιόντα, με τα αδικήματα να έχουν τελεστεί κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο αστυνομικός της Βουλής

Ο 46χρονος αστυνομικός αντιμετωπίζει συνολικά 12 βαριές κατηγορίες, μεταξύ αυτών βιασμό κατ’ εξακολούθηση, βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, πορνογραφία ανηλίκων (παραγωγή και κατοχή), ενδοοικογενειακή μεθοδευμένη σωματική βλάβη κατά ανηλίκου, οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση. Η δίκη τους έχει προσδιοριστεί για τις αρχές Ιανουαρίου.

Πού βρίσκονται τα πέντε παιδιά;

Τα πέντε παιδιά τους βρίσκονται ακόμη σε δομές, ενώ η μητέρα έχει χάσει την επιμέλεια και του έκτου παιδιού τους, που γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY