- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αυλώνας: Μαρτυρία-σοκ από την εργαζόμενη στον βρεφονηπιακό - «Το παιδί γύρισε και με χτυπημένα χείλια»
Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του βρεφονηπιακού
Αυλώνας: Μαρτυρία-σοκ από την εργαζόμενη στον βρεφονηπιακό - «Το παιδί γύρισε και με χτυπημένα χείλια»
Αντιμέτωπος με σοβαρές καταγγελίες βρίσκεται ιδιοκτήτης παιδικού σταθμού στον Αυλώνα, καθώς οι γονείς ενός 2χρονου παιδιού υποστηρίζουν πως το παιδί υπέστη σωματική κακοποίηση από τον ίδιο. Σύμφωνα με την οικογένεια, το παιδί επέστρεψε στο σπίτι με εμφανή σημάδια βίας, και συγκεκριμένα με ξεριζωμένα μαλλιά στο κεφάλι του – εικόνα που αποτυπώνεται σε φωτογραφία που προσκόμισαν στο Live News. Η μητέρα υποστηρίζει πως το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ενώ συγκλονιστικά είναι και τα όσα μεταφέρει εργαζόμενη στον σταθμό, η οποία φέρεται να βρισκόταν εκεί τη στιγμή του περιστατικού.
«Από την αρχή μου φάνηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Το παιδάκι ήταν μια χαρά, ζωηρό και ξαφνικά γύρισε στην κατάσταση αυτή και με χτυπημένα χείλια. Το είχε πάρει ο ιδιοκτήτης του βρεφονηπιακού σταθμού και πήγαν σε άλλο χώρο. Έμεινε εντελώς μόνος του με το παιδάκι. Το έφερε πίσω μετά από αρκετή ώρα και το παιδί ήταν βρεγμένο», ανέφερε στο Mega.
«Δεν έδωσε καμία εξήγηση για το τι συνέβη, δεν είπε τίποτα. Μετά από αυτό ο ιδιοκτήτης συμπεριφερόταν παράξενα, σαν να προσπαθούσε να καλυφθεί. Ήρθε στην αίθουσα που ήταν το παιδί, το κοίταζε από εδώ, το κοίταζε από εκεί, κάτι που δεν έχει ξανακάνει σε άλλη περίπτωση. Εμείς χαϊδεύαμε το παιδί, όπως τα χαϊδεύουμε όλα και είδαμε ότι του λείπουν μαλλιά. Το συζητήσαμε μεταξύ μας και λέγαμε ότι ίσως πρέπει να ενημερώσουμε την μητέρα, μήπως το παιδάκι έχει κάτι, κάποια αρρώστια και του πέφτουν τα μαλλάκια, γιατί δεν ήταν έτσι νωρίτερα. Εγώ η ίδια το χάιδευα το πρωί και δεν ήταν έτσι τα μαλλάκια του».
Από την πλευρά του, ο παιδικός σταθμός απορρίπτει τις καταγγελίες και κάνει λόγο για ατυχές περιστατικό. Ισχυρίζεται πως το παιδί τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια παιδαγωγού να το προστατεύσει από πτώση και ότι ενημερώθηκε εγκαίρως η μητέρα. Συγγενείς του παιδιού δηλώνουν σοκαρισμένοι, τονίζοντας ότι «κανένα παιδί δεν χάνει μαλλιά χωρίς να υπάρξει έντονη σωματική βία». Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Πηγή: Mega
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.