- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυλώνας: Μαρτυρία-σοκ από την εργαζόμενη στον βρεφονηπιακό - «Το παιδί γύρισε και με χτυπημένα χείλια»
Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του βρεφονηπιακού
Αυλώνας: Μαρτυρία-σοκ από την εργαζόμενη στον βρεφονηπιακό - «Το παιδί γύρισε και με χτυπημένα χείλια»
Αντιμέτωπος με σοβαρές καταγγελίες βρίσκεται ιδιοκτήτης παιδικού σταθμού στον Αυλώνα, καθώς οι γονείς ενός 2χρονου παιδιού υποστηρίζουν πως το παιδί υπέστη σωματική κακοποίηση από τον ίδιο. Σύμφωνα με την οικογένεια, το παιδί επέστρεψε στο σπίτι με εμφανή σημάδια βίας, και συγκεκριμένα με ξεριζωμένα μαλλιά στο κεφάλι του – εικόνα που αποτυπώνεται σε φωτογραφία που προσκόμισαν στο Live News. Η μητέρα υποστηρίζει πως το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ενώ συγκλονιστικά είναι και τα όσα μεταφέρει εργαζόμενη στον σταθμό, η οποία φέρεται να βρισκόταν εκεί τη στιγμή του περιστατικού.
«Από την αρχή μου φάνηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Το παιδάκι ήταν μια χαρά, ζωηρό και ξαφνικά γύρισε στην κατάσταση αυτή και με χτυπημένα χείλια. Το είχε πάρει ο ιδιοκτήτης του βρεφονηπιακού σταθμού και πήγαν σε άλλο χώρο. Έμεινε εντελώς μόνος του με το παιδάκι. Το έφερε πίσω μετά από αρκετή ώρα και το παιδί ήταν βρεγμένο», ανέφερε στο Mega.
«Δεν έδωσε καμία εξήγηση για το τι συνέβη, δεν είπε τίποτα. Μετά από αυτό ο ιδιοκτήτης συμπεριφερόταν παράξενα, σαν να προσπαθούσε να καλυφθεί. Ήρθε στην αίθουσα που ήταν το παιδί, το κοίταζε από εδώ, το κοίταζε από εκεί, κάτι που δεν έχει ξανακάνει σε άλλη περίπτωση. Εμείς χαϊδεύαμε το παιδί, όπως τα χαϊδεύουμε όλα και είδαμε ότι του λείπουν μαλλιά. Το συζητήσαμε μεταξύ μας και λέγαμε ότι ίσως πρέπει να ενημερώσουμε την μητέρα, μήπως το παιδάκι έχει κάτι, κάποια αρρώστια και του πέφτουν τα μαλλάκια, γιατί δεν ήταν έτσι νωρίτερα. Εγώ η ίδια το χάιδευα το πρωί και δεν ήταν έτσι τα μαλλάκια του».
Από την πλευρά του, ο παιδικός σταθμός απορρίπτει τις καταγγελίες και κάνει λόγο για ατυχές περιστατικό. Ισχυρίζεται πως το παιδί τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια παιδαγωγού να το προστατεύσει από πτώση και ότι ενημερώθηκε εγκαίρως η μητέρα. Συγγενείς του παιδιού δηλώνουν σοκαρισμένοι, τονίζοντας ότι «κανένα παιδί δεν χάνει μαλλιά χωρίς να υπάρξει έντονη σωματική βία». Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Πηγή: Mega
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα αναρτηθεί η λίστα με τους τελικούς δικαιούχους
ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 2.628 θέσεις ΤΕ σε φορείς του Δημοσίου χωρίς παράβολο συμμετοχής
Η ομοσπονδία περιγράφει μια πραγματικότητα που επιβαρύνει ολοένα και περισσότερο τη λειτουργία των σχολείων
Επιστολή - καταγγελία από γονείς για το περιστατικό
Φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες
Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού
«Ένα από αυτά ανέβηκε και κατέβηκε μέσα σε λίγα λεπτά»
Πόσο είναι το πρόστιμο αν δεν δηλώσεις τον καθαρισμό του οικοπέδου
Ποιοι το παίρνουν ολόκληρο, τι ισχύει με τις εξετάσεις
Ζημιές σε σπίτια και υποδομές
«Όλα τους τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα και επικαιροποιημένα κι όμως βρίσκονται ακόμα εκεί»
Η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη
Αρχικά είχε χειρουργηθεί για σκωληκοειδίτιδα
Συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Σήμερα συνεχίστηκε η εξέταση του πρώτου μάρτυρα πραγματογνώμονα
Η πιο σκοτεινή εγκληματική υπόθεση της σύγχρονης Κύπρου
«Δεν είχα σκοπό να ανατιναχθώ» ισχυρίστηκε
«Έχουμε τραυματισμό αστυνομικού και είναι σοβαρός», φώναζε ο επικεφαλής της διμοιρίας του
Η Σοφία Χρηστίδου φέρεται να κατήγγειλε περιστατικά εκφοβισμού που βίωνε από συγκεκριμένους μαθητές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.