- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ειρήνη Μουρτζούκου: Είμαι άδικα στη φυλακή - Δεν έχω πειράξει τον Παναγιωτάκη
Οι νέες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή
«Πιστεύω μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί ποιος πείραξε τον Παναγιωτάκη» υποστήριξε η Ειρήνη Μουρτζούκου
Νέες δηλώσεις έκανε μέσα από τη φυλακή η Ειρήνη Μουρτζούκου. Η 23χρονη υποστηρίζει ότι βρίσκεται άδικα στο σωφρονιστικό ίδρυμα και επαναλαμβάνει ότι δεν είναι εκείνη που σκότωσε τον Παναγιωτάκη.
«Μπορώ να αποδείξω την αθωότητά μου», δήλωσε στον Ant1 η Ειρήνη Μουρτζούκου, σημειώνοντας ότι άδικα είναι στη φυλακή. «Είμαι χάλια, μόνο στον δικηγόρο μου έχω πλέον εμπιστοσύνη. Χάλια είμαι. Προσπαθώ λίγο να προσαρμοστώ στην καθημερινότητα. Είναι πολύ δύσκολα. Στην αρχή είχαμε κάποιες καταστάσεις, μετά όχι. Με ορισμένες έχω καλή σχέση, όχι με όλες. Δεν έχω με κανέναν… Πέρα από τον δικηγόρο που μιλάω λίγο για την υπόθεση, τι θα γίνει στις απολογίες. Γιατί μόνο σε αυτόν έχω εμπιστοσύνη πλέον. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλο».
Ειρήνη Μουρτζούκου: Δεν έχω πειράξει τον Παναγιωτάκη
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επανέλαβε ότι δεν έχει πειράξει τον Παναγιωτάκη και ότι ποιος τον πείραξε θα φανεί το επόμενο διάστημα. «Το έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχω πειράξει ποτέ αυτό το παιδί και ούτε πρόκειται. Πιστεύω τις επόμενες ημέρες να φανεί».
Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ψυχολογική στήριξη που λαμβάνει μέσα στη φυλακή, αλλά και στη φαρμακευτική αλλαγή που λαμβάνει. «Εδώ κάθε τόσο παίρνω φάρμακα… ναι, ψυχοφάρμακα», είπε και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Σε πολλούς ανθρώπους κρατάω κακία, αλλά δεν θα κάτσω να πω ονόματα. Περιμένω τη Δικαιοσύνη να δω τι θα γίνει. Περιμένω. Τι άλλο;».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο θάνατος μπορεί να είναι σύντομος και απλός· η πορεία προς αυτόν όμως χρειάζεται τρυφερότητα, υποστήριξη και συντροφιά
Οι Αρχές των δικαστηρίων ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ
Φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα
«Του είπα ξέρω ότι τον φάγανε. Τον χτύπησαν!», είπε ο ψαράς
Έκτακτη διακοπή στην κεντρική αγορά της πόλης - Συνεργεία εργάζονται για αποκατάσταση
Τα ίχνη της χάθηκαν την Τετάρτη
Την εξύβριζαν συστηματικά
Οι επιβαρυντικοί παράγοντες κινδύνου
Εντείνονται οι κινητοποιήσεις - Αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για τη συνέχεια
Η σχέση των Ελλήνων πολιτών με την ιδιωτικότητα
Δύσκολη κατάσταση σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών
«Τα ύψη βροχής στη Δυτική Αττική εξηγούν τις πλημμύρες» εξηγεί ο Θ. Κολυδάς
Πλημμύρισαν σπίτια - Τι λέει ο δήμαρχος
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα σπίτια και εμπόδια σε δρόμους
Νωρίτερα είχε διακοπή η κυκλοφορία σε τμήμα της
Κλειστοί δρόμοι από τις κατολισθήσεις
Μηνύματα στους κατοίκους να απομακρυνθούν από υπόγεια και ισόγεια - Δείτε βίντεο
Δύο οχήματα με πλάστες πινακίδες στο επίκεντρο των ερευνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.