- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ειρήνη Μουρτζούκου: Είμαι άδικα στη φυλακή - Δεν έχω πειράξει τον Παναγιωτάκη
Οι νέες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή
«Πιστεύω μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί ποιος πείραξε τον Παναγιωτάκη» υποστήριξε η Ειρήνη Μουρτζούκου
Νέες δηλώσεις έκανε μέσα από τη φυλακή η Ειρήνη Μουρτζούκου. Η 23χρονη υποστηρίζει ότι βρίσκεται άδικα στο σωφρονιστικό ίδρυμα και επαναλαμβάνει ότι δεν είναι εκείνη που σκότωσε τον Παναγιωτάκη.
«Μπορώ να αποδείξω την αθωότητά μου», δήλωσε στον Ant1 η Ειρήνη Μουρτζούκου, σημειώνοντας ότι άδικα είναι στη φυλακή. «Είμαι χάλια, μόνο στον δικηγόρο μου έχω πλέον εμπιστοσύνη. Χάλια είμαι. Προσπαθώ λίγο να προσαρμοστώ στην καθημερινότητα. Είναι πολύ δύσκολα. Στην αρχή είχαμε κάποιες καταστάσεις, μετά όχι. Με ορισμένες έχω καλή σχέση, όχι με όλες. Δεν έχω με κανέναν… Πέρα από τον δικηγόρο που μιλάω λίγο για την υπόθεση, τι θα γίνει στις απολογίες. Γιατί μόνο σε αυτόν έχω εμπιστοσύνη πλέον. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλο».
Ειρήνη Μουρτζούκου: Δεν έχω πειράξει τον Παναγιωτάκη
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επανέλαβε ότι δεν έχει πειράξει τον Παναγιωτάκη και ότι ποιος τον πείραξε θα φανεί το επόμενο διάστημα. «Το έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχω πειράξει ποτέ αυτό το παιδί και ούτε πρόκειται. Πιστεύω τις επόμενες ημέρες να φανεί».
Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ψυχολογική στήριξη που λαμβάνει μέσα στη φυλακή, αλλά και στη φαρμακευτική αλλαγή που λαμβάνει. «Εδώ κάθε τόσο παίρνω φάρμακα… ναι, ψυχοφάρμακα», είπε και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Σε πολλούς ανθρώπους κρατάω κακία, αλλά δεν θα κάτσω να πω ονόματα. Περιμένω τη Δικαιοσύνη να δω τι θα γίνει. Περιμένω. Τι άλλο;».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ανθυπαστυνόμος υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στα άκρα και διακομίστηκε στο 401
Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αττικής και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και δύο πολίτες, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία
Πυροτεχνουργοί στο σημείο της έκρηξης
Τι εξετάζουν οι ελληνικές Αρχές
Το τηλεφώνημα «παγίδα» για ναρκωτικά και η βαλίτσα που εξερράγη
Ο 62χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ - Ολοκληρώθηκε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους
Ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις
Ο νεαρός οδηγός τραυματίστηκε όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική ομάδα που δρούσε νυχτερινές ώρες - 13 συλλήψεις
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η εξομολόγηση του κοριτσιού στη θεία και η αγόρευση - καταπέλτης της εισαγγελέως
Συναγερμός στις αρχές για την ταυτοποίησή του
Ο ρόλος της στη διαδρομή των νοσοκομειακών ουσιών
Έστειλε γυμνές φωτογραφίες στην αδελφή της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.