- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαλκιδική: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης με λεία 165.000 ευρώ
Την απείλησαν με μαχαίρι και την ακινητοποίησαν
Στα χέρια των αρχών έξι άτομα για τις ληστείες στη Χαλκιδική
Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Οι δράστες άρπαξαν μέσα από το σπίτι της χρήματα και κοσμήματα αξίας 165.000 ευρώ.
Όλο συνέβησαν στις 28 Νοεμβρίου 2024, όταν οι δράστες παραβίασαν το σπίτι της ηλικιωμένης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και με τη χρήση σωματικής βίας και απειλής μαχαιριού ακινητοποίησαν την ίδια και τον γιο της, αφαιρώντας τους 15.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης, το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου 2025, παραβίασαν μπαλκονόπορτα σπιτιού όπου έμενε άλλη ηλικιωμένη, την οποία τραυμάτισαν ασκώντας σωματική βία προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα, ωστόσο διέφυγαν χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα και επτά κάρτες sim που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών ανδρών, μίας αλλοδαπής γυναίκας και ενός ημεδαπού άνδρα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Οι δράστες, στη συγκεκριμένη περίπτωση ληστείας και σε μια απόπειρα ληστείας, ενεργούσαν με διαφορετική σύνθεση, επιβαίνοντας σε οχήματα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάμερα κατέγραψε όσα συνέβησαν πριν τη μοιραία πτώση της 30χρονης
Άκουσε ανέκφραστος την ποινή της κάθειρξης ο 46χρονος
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία μηχανικών του Δημοσίου
Ο ρόλος του 66χρονου τον οποίο έφερε σε επαφή με τη Μυρτώ ο 23χρονος
Μετά την λιποθυμία της άρχισε να μιλά με τον 23χρονο - Κομβικότατος ο ρόλος του
Τα γατάκια είχαν γεννηθεί λίγες μόλις ώρες πριν
Έχει παραδεχτεί ότι ο ίδιος πήγε την κοκαΐνη στο δωμάτιο
Δημοσιογράφος και εικονολήπτης την πλησίασαν για να την ρωτήσουν πώς είναι ο γιος της
Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε στη διώρυγα του Ισθμού το πρωί της Παρασκευής
Αυτήκοος μάρτυρας δήλωσε ότι τους άκουσε να καυγαδίζουν
«Έβαλα το χέρι μου στο στόμα της για να μην της γυρίσει η γλώσσα» - Η απολογία του 26χρονου πρώην αρσιβαρίστα
Κεκλεισμένων των θυρών η εκδίκαση της υπόθεσης
Οι γονείς είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της
Οι πρώτες πληροφορίες
«Ήταν η καρδία μου, ήταν η ψυχή μου, η ανάσα μου»
Οι μηχανές συγκρούστηκαν μετωπικά έξω από Δημοτικό σχολείο της περιοχής
Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σήμερα η κηδεία της Μυρτώς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.