- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ανδραβίδα: Πέθανε μετά από 14 ημέρες νοσηλείας ο 22χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο
Θρήνος στην τοπική κοινωνία
Με ελαφρά τραύματα είχε βγει από το τροχαίο στην Ανδραβίδα φίλος του 22χρονου
Μετά από 14 ημέρες μάχης για τη ζωή του στη ΜΕΘ, πέθανε ο 22χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ανδραβίδα.
Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 22χρονος Γιώργος μετά το τροχαίο στην Ανδραβίδα νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Πέθανε την Τρίτη 5 Αυγούστου, έπειτα από σκληρή μάχη για τη ζωή του. Η κηδεία του τελέστηκε την Τετάρτη 6 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ανδραβίδας, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θρήνου.
Το χρονικό του τροχαίο δυστυχήματος στην Ανδραβίδα
Ο 22χρονος είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 22 Ιουλίου, στον δρόμο που οδηγεί από την παραλία προς το αλιευτικό καταφύγιο στα Λεχαινά. Το αυτοκίνητο τύπου VW Golf, στο οποίο επέβαιναν ο 22χρονος και ένας 25χρονος φίλος του, επίσης από την Ανδραβίδα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε μάντρα, κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το όχημα διαλύθηκε, ενώ ο ήχος της πρόσκρουσης ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.
Οι δύο νεαροί φέρονται να επέστρεφαν από απογευματινό μπάνιο. Ο 22χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Πύργου, ενώ ο 25χρονος οδηγός υπέστη ελαφρά τραύματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώην ιδιοκτήτης δύο ποδοσφαιρικών ομάδων στη Βόρεια Ελλάδα
Ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του - Έσπασε την τζαμαρία και εισέβαλε στην αίθουσα
Στην τελική ευθεία η υπόθεση της διπλής δολοφονίας
Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του
Βίντεο από τη δράση τους
Συνελήφθη ο υπεύθυνος του κλαμπ
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτεται κατά διαστήματα
Η μητέρα του τον εντόπισε νεκρό στο κρεβάτι του
Μια υπόθεση προκάλεσε έντονη συζήτηση γύρω από την έμφυλη βία και την ψυχική υγεία
Πώς έγινε το ατύχημα
Οι αγρότες έστειλαν λίστα με τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση
Οι κατηγορούμενοι θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν
Η δήλωση Μητσοτάκη μετά το «όχι» των αγροτών για συνάντηση αύριο
«Στο παρελθόν έχει εξαφανιστεί δύο φορές»
Οι πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα
Πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς
Η φιλοζωική ομάδα Βόλου καταγγέλλει το περιστατικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.