- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Πρετεντέρη μετά τη βόμβα στο σπίτι του: Ανατριχιαστικό να κυκλοφορούν τέτοια μυαλά
«Έφυγα από το σπίτι για να έρθω εδώ και καθοδόν με σταματούν οι άνδρες της ασφάλειάς μου»
Η πρώτη αντίδραση του Πρετεντέρη μετά την βόμβα στο σπίτι του
Μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση εμφανίστηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης μετά την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του το απόγευμα της Πέμπτης (10.07).
Ο Γιάννης Πρετεντέρης τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι επιτίθεται στο σπίτι του.
«Δεν είναι η πρώτη φορά, ελπίζω να είμαι υγιής για να μην είναι και η τελευταία. «Είναι πολύ δύσκολο να αισθάνεσαι την παραβίαση του σπιτιού σου γιατί διαφωνεί με αυτά που λες και γράφεις. 51 χρόνια της Δημοκρατίας είναι ανατριχιαστικό στη Δημοκρατία μας να κυκλοφορούν τέτοιου είδους μυαλά. Για να πας να κάψεις του αλλουνού το σπίτι πρέπει να είσαι διαταραγμένος» σημείωσε ο ίδιος.
«Έφυγα από το σπίτι για να έρθω εδώ και καθοδόν με σταματούν οι άνδρες της ασφάλειάς μου να μου πουν ότι βρέθηκε στο σπίτι. Εγώ συνέχισα, οι άλλοι γύρισαν πίσω. Δεν εξερράγη για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Δεν είχα απειλητικά ή προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, ούτε απειλές. Δεν υπήρχε κάποια όξυνση τους τελευταίους μήνες ή χρόνια.
Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της Αντιτρομοκρατικής θα βρουν άκρη. Όσες φορές μου έτυχε να δεχτώ απειλές, βρέθηκε άκρη. Αυτοί οι άνθρωποι μας προστατεύουν».
Υπενθυμίζεται ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός εξουδετερώθηκε από το TEEM.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πέντε κιλά αμωνιοδυναμίτιδας με φυτίλι βραδείας καύσεως. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχόμενη έκρηξη έξω από το σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη θα προκαλούσε εκτεταμένες ζημιές.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι κάτι δεν λειτούργησε σωστά και γι' αυτό δεν εξερράγη.
Η περιοχή αποκλείστηκε ενώ στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν στοιχεία από βίντεο της γειτονιάς, από τα οποία μπορεί να προκύψουν στοιχεία για το δρομολόγιο των δραστών και να οδηγηθούν σε συμπεράσματα για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από το συμβάν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αντικρουόμενες δηλώσεις του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Συνελήφθη ο αστυνομικός
Καταπέλτης η εισαγγελική πρόταση για την 25χρονη - Οι υποθέσεις που καταγράφονται στο βούλευμα
Στην Κηφισιά κινδύνευσαν δύο τόνοι κρέατος αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ
Aναμένεται ειδική μονάδα από την Αθήνα
Δεσμεύτηκαν περιουσιακά στοιχεία των κατηγορούμενων
«Έχω κάποια κενά μνήμης. Κάνω κάποια πράγματα και μετά τα ξεχνάω» έλεγε στην Αγγελική Νικολούλη
Δεν εντοπίστηκε εγκλωβισμένο άτομο
Η Ανυσία Λιούρι έχει αναπηρία που φτάνει περίπου το 96% εφ’ όρου ζωής
Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος περαστικός
Οι απαντήσεις για το έγγραφο της ΕΑΔ
Η βουλευτής της ΝΔ απαντά σε δημοσίευμα που εμπλέκει τον πρώην σύντροφό της με τον Γιαννακόπουλο
Βίντεο-ντοκουμέντο καταγράφει τον 46χρονο να επισκέπτεται το σπίτι της 36χρονης
Ποινή φυλάκισης 11 μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του
«Έβλεπα κοπέλες να κλαίνε μέσα στα αίματα» - Καταγγελίες για τραυματισμούς από αλυσίδες και μαστίγια
Η λίστα φέρεται να συνοδεύεται από εκτυπωμένα υπηρεσιακά email με οδηγίες για τροποποιητικές δηλώσεις φόρου εισοδήματος και ΦΠΑ,
Γίνεται έλεγχος από δύτες
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.