- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χάος στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα: Μπουκάλι εκσφενδόνισε ο συνήγορος του κατηγορούμενου
Ποια η αιτία που πυροδότησε την εκτός ελέγχου κατάσταση
Ένταση στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα: Ο συνήγορος του κατηγορούμενου πέταξε μπουκάλι προκαλώντας χάος και αποχώρηση του δικαστηρίου.
Χαοτικές καταστάσεις έλαβαν χώρα στη δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της, μεταξύ των συνηγόρων των δύο πλευρών, με το δικαστήριο να αποχωρεί όταν από την πλευρά της υπεράσπισης εκτοξεύθηκε μπουκάλι με νερό προς συνήγορο Υποστήριξης της Κατηγορίας.
Η οξεία αντιπαράθεση στη δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα ανάγκασε τους αστυνομικούς με την αποχώρηση των δικαστών να σπεύδουν ταχύτατα να βγάλουν τον κατηγορούμενο από την αίθουσα, όπου επικρατούσε χάος.
Η αιτία που πυροδότησε την εκτός ελέγχου κατάσταση, ήταν όταν ο συνήγορος του κατηγορούμενου Σπύρος Δημητρίου, εξεμάνη με τις ερωτήσεις προς την μητέρα του 40χρονου, από τον συνήγορο Υποστήριξης κατηγορίας Γιάννη Απατσίδη, σχετικά με επικοινωνία που είχε με την μητέρα του θύματος λίγες ημέρες πριν την έναρξη της δίκης.
Ο κ. Δημητρίου, που εξέλαβε τις ερωτήσεις ως προσπάθεια του κ. Απατσίδη να πει ότι η μητέρα του κατηγορούμενου επιχείρησε να δωροδοκήσει την άλλη πλευρά, άρχισε να φωνάζει «φτάνει πια» εκσφενδονίζοντας ένα μπουκάλι νερό στον κ. Απατσίδη. Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με φωνές και οργισμένες αντιδράσεις. Η Έδρα αποχώρησε αμέσως.
Ο διάλογος που «χτύπησε «κόκκινο» στην αίθουσα ήταν ο εξής:
Γιάννης Απατσίδης: Γιατί 15 μήνες μετά στείλατε μήνυμα στη μητέρα της Κυριακής;
Μητέρα κατηγορούμενου: Επί 15 μήνες σε όλα τα ΜΜΕ βγαίνατε όλοι οι συνήγοροι κατηγορίας και λέγατε το ένα το ένα και το άλλο. Ήξερε ότι ξεκινάει η δίκη σε 10 ημέρες, ήξερα ότι σπαράζει. Της έστειλα μήνυμα που της έλεγα: «Δέσποινα σε λίγες ημέρες θα βρεθούμε πρώτη φορά στα δικαστήρια. Να ξέρεις ότι όταν συναντηθούν τα βλέμματά μας, εγώ σπαράζω μαζί σου για το κορίτσι μας - ήταν και δικό μου κορίτσι. Δεν θέλω να σας πλησιάσω για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου…».
Ο κ. Απατσίδης διέκοψε την μάρτυρα η οποία του ζήτησε να την αφήσει να ολοκληρώσει την απάντησή της και στην επόμενη ερώτηση που επιχείρησε να διατυπώσει άρχισε να φωνάζει ο κ. Δημητρίου «φτάνει πια» πετώντας με οργή το μπουκάλι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση πλήθους αντικειμένων
Δεν έχασε την όρασή του για μερικά χιλιοστά - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Kρατείται ο ένας εξ αυτών
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο διασύνδεσης με τουρκικές συμμορίες
Ο νεαρός φίλος του θύματος ταυτοποιήθηκε από τις αρχές και παρουσιάστηκε ενώπιον της ανακρίτριας
Ανήλικοι και ενήλικοι ανάμεσα στους συλληφθέντες - Οι κατηγορούμενοι οδηγούνται στον ανακριτή
Διπλάσια από το όριο η ταχύτητα στο ύψος της Θέρμης - Αντιμέτωπος με βαριές ποινές
Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος κατηγορούμενος - Στο μικροσκόπιο το οπαδικό κίνητρο
Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο
Διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία του συρμού
Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και τρίτο άτομο
Tα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν από την ιατροδικαστική εξέταση
Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για την αιτία θανάτου
Δύο ακόμη άτομα διώκονται με τον Αθλητικό Νόμο - Αποκλείστηκε σύνδεση με την υπόθεση «αυτόκλητων τιμωρών»
Η πιεστική πραγματικότητα των ανθρώπων που στέκονται πίσω από τις σχολικές έδρες
Ο κατηγορούμενος παραδόθηκε στην αστυνομία με τον δικηγόρο του - Τι υποστηρίζει
Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τη διενέργεια αξονικής τομογραφίας
Ο 23χρονος παραδόθηκε στην Ασφάλεια και ισχυρίζεται ότι τραυμάτισε τον 20χρονο σε αυτοάμυνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.