- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στα δικαστήρια Πάτρας η Ειρήνη Μουρτζούκου - «Φόνισσα» της φώναζαν πολίτες
Οργή μετά την ψυχρή ομολογία της 25χρονης για τις δολοφονίες των τεσσάρων βρεφών
Η Ειρήνη Μουρτζούκου μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πάτρας όπου αναμένεται να απολογηθεί μετά την ομολογία της για τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών
Η Ειρήνη Μουρτζούκου έφτασε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στα Δικαστήρια Πάτρας, όπου αναμένεται να απολογηθεί μετά την ομολογία της για τη δολοφονία τεσσάρων βρεφών, της αδελφής το 2014, των δύο δικών της παιδιών και του βρέφος της φίλης της, Κατερίνας.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου με σκυμμένο κεφάλι, αλεξίσφαιρο και «κρυμμένη» από αστυνομικούς βγήκε από αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η μεταγωγή της από την Αθήνα και μπήκε στο δικαστήριο της Πάτρας, όπου οργισμένοι πολίτες της φώναζαν «φόνισσα, φόνισσα».
Η ψυχρή ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου για τις δολοφονίες των βρεφών
Νέα σημεία από την ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου για τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Βήμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Ρήγου, η Ειρήνη Μουρτζούκου έδωσε στους αστυνομικούς ένα πρώτο δείγμα για τους λόγους για τους οποίους σκότωσε τα τρία βρέφη, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος της πρώτης κόρης της οφείλεται σε ατύχημα, αφού δηλώνει ότι κατά λάθος την καταπλάκωσε στον ύπνο της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομολογία της 25χρονης ήταν ψυχρή.
«Την αδερφή μου τη σκότωσα γιατί είχα τσακωθεί με τη μάνα μου και ήθελα να την εκδικηθώ», είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου στους αστυνομικούς και συνέχισε: «Το πρώτο μωρό μου το σκότωσα γιατί είχα τσακωθεί με τη μητέρα μου και ήθελα να την πονέσω. Θόλωσα και το σκότωσα».
Για το δεύτερο παιδί που γέννησε, ισχυρίστηκε ότι το σκότωσε πλακώνοντας το, ενώ εκείνη κοιμόταν. «Το δεύτερο μωρό μου το πλάκωσα στον ύπνο. Το σκότωσα χωρίς να το θέλω».
«Το μωρό της φίλης μου (της Κατερίνας) το σκότωσα γιατί είχα τσακωθεί με τον σύντροφό της και ήθελα να τον εκδικηθώ. Ξέσπασα στο παιδί», είπε για τη δολοφονία του 6 μηνών βρέφους της φίλης της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ζωή του ήταν σαν ένα σκοτεινό, αργό ζεϊμπέκικο - το «Μακρύ ζεϊμπέκικο για τον Νίκο»
Αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα
Προηγήθηκε κατολίσθηση κατά τη διάρκεια εργασιών σε οδικό έργο
Ο Reda Alkhodary είναι 32 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια
Προφυλακιστέος ο 43χρονος της Άμεσης Δράσης για την επικίνδυνη οδήγηση που στοίχισε τη ζωή σε 63χρονο
Τι ζήτησε από το δικαστήριο η πλευρά του συντρόφου της μητέρας
Βρισκόταν παράνομα στη χώρα
«Είχε αφιερώσει τη ζωή του στη φύση και την προσφορά»
Το Δικαστήριο την έκρινε ένοχη για υπόθαλψη εγκληματία
Πόσος χρόνος απαιτείται για να αντιμετωπιστεί η βλάβη στον υποθαλάσσιο αγωγό
Η περιπέτεια της ανήλικης έληξε εχθές Δευτέρα
Ο 50χρονος τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταγγελθεί για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
Στο εδώλειο η μητέρα του και ο σύντροφός της
Σοβαρή η κατάσταση του ενός από τους τραυματίες
Tι αναφέρει ο οργανισμός σε ανακοίνωση του
Υποστήριξε ότι βρίσκεται στα Χανιά γιατί αγαπά την περιοχή
Άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου έξω από σούπερ μάρκετ
Ο παρουσιαστής κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της γυναίκας που κατασπαράχθηκε από άγρια σκυλιά συνεχίζει τις διακοπές του...
Ο έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά
Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.