- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βούλα Δημητριάδου: Η Μουρτζούκου ήθελε να κλείσει την αυλαία ως πρωταγωνίστρια
«Είχε ανάγκη να γίνει τηλεστάρ», δήλωσε η πρώην συνήγορός της
Η πρώην συνήγορος της Ειρήνης Μουρτζούκου, Βούλα Δημητριάδου, για τη στάση της 25χρονης και τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις
Η Βούλα Δημητριάδου, πρώην συνήγορος της Ειρήνης Μουρτζούκου, μίλησε σήμερα (9.7) στον ΣΚΑΪ μετά την ομολογία της 25χρονης για τις δολοφονίες των τεσσάρων βρεφών. Η κ. Δημητριάδου αναφέρθηκε στην προσωπική έρευνα που έκανε για την υπόθεση και υποστήριξε ότι αποχώρησε από αυτήν μετά από 1,5 χρόνο γιατί δεν είχε περιθώρια να συνεργαστεί.
«Η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε την ανάγκη να γίνει τηλεστάρ. Ήθελε να κλείσει την αυλαία ως πρωταγωνίστρια. Από την αφάνεια, οι συνάδελφοί σας της έδωσαν βήμα, να αισθανθεί ότι έγινε κάτι...», είπε η Βούλα Δημητριάδου.
«Ήθελα να τον εκδικηθώ, ξέσπασα στο παιδί»: Η Μουρτζούκου για τη δολοφονία του βρέφους της φίλης της
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Ρήγου, η Ειρήνη Μουρτζούκου έδωσε στους αστυνομικούς ένα πρώτο δείγμα για τους λόγους για τους οποίους σκότωσε τα τρία βρέφη, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος της πρώτης κόρης της οφείλεται σε ατύχημα, αφού δηλώνει ότι κατά λάθος την καταπλάκωσε στον ύπνο της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομολογία της 25χρονης ήταν ψυχρή.
«Την αδερφή μου τη σκότωσα γιατί είχα τσακωθεί με τη μάνα μου και ήθελα να την εκδικηθώ», είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου στους αστυνομικούς και συνέχισε: «Το πρώτο μωρό μου το σκότωσα γιατί είχα τσακωθεί με τη μητέρα μου και ήθελα να την πονέσω. Θόλωσα και το σκότωσα».
Για το δεύτερο παιδί που γέννησε, ισχυρίστηκε ότι το σκότωσε πλακώνοντας το, ενώ εκείνη κοιμόταν. «Το δεύτερο μωρό μου το πλάκωσα στον ύπνο. Το σκότωσα χωρίς να το θέλω».
«Το μωρό της φίλης μου (της Κατερίνας) το σκότωσα γιατί είχα τσακωθεί με τον σύντροφό της και ήθελα να τον εκδικηθώ. Ξέσπασα στο παιδί», είπε για τη δολοφονία του 6 μηνών βρέφους της φίλης της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οικογενειακές κόντρες και κενά στις καταθέσεις για τον εξαφανισμένο Κώστα Γρεβενίτη
Πρόγραμμα για 114.384 εργαζομένους ιδιωτικού τομέα με 150 ώρες τηλεκατάρτισης και πιστοποίηση
O άνδρας έχει ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών
Σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απειλή και εξύβριση
Για την ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν ανοιχτά όλα τα σενάρια
Νέα στοιχεία από όσα είπε ο ανήλικος για τη δολοφονία του πατέρα
Νοσηλεύεται φρουρούμενος
Ο μαθητής βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο εκδρομής με το σχολείο του
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2024, κατόπιν ψηφιακής έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά 12 άτομα
Είχε κρύψει τα πλαστά χαρτονομίσματα σε κουτί από επιτραπέζιο
Εξιχνιάστηκαν πάνω από 40 απάτες
Τι αναφέρει το πόρισμα των ψυχιάτρων για την 25χρονη
Στην Πάτρα επέστρεψε ο πατέρας της 16χρονης
Ο 17χρονος διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα στον αριστερό μηρό
Τι λέει οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο
Με αφορμή τη νέα, αφοπλιστική σειρά του Netflix: Πότε ζούμε για τελευταία φορά την καθημερινότητά μας;
Ναι, υπάρχει ακόμη εσωτερικευμένος μισογυνισμός, αλλά υπάρχει και μετατόπιση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.