- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε καν να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου που απανθρακώθηκε
Πώς έγινε το τροχαίο
Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε καν να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου που απανθρακώθηκε
Λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, κοντά στο Αγρίνιο, με θύμα ένα αγόρι 21 ετών που απανθρακώθηκε, ο πατέρας του νεαρού είναι συντετριμμένος.
Το όχημα που οδηγούσε ο 21χρονος Θανάσης, με συνεπιβάτιδα μία 17χρονη κοπέλα, εξετράπη από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα βαν που οδηγούσε ένας 31χρονος, στο οποίο επέβαινε μία 27χρονη γυναίκα.
Το αυτοκίνητο του 21χρονου χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια σε ένα χαντάκι και αμέσως έπιασε φωτιά. Ο άτυχος νέος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα, το οποίο είχε λαμπαδιάσει, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Η 17χρονη κοπέλα του κατάφερε να βγει και να σωθεί από το ΙΧ.
Ο πατέρας του νεαρού, μιλώντας αποκλειστικά σε εκπομπή του Mega, περιέγραψε το σοκ της οικογένειας, που εργάζεται στο τοπικό νοσοκομείο και ενημερώθηκε για το δυσάρεστο γεγονός από τους συναδέλφους τους: «Στην αρχή μου έλεγαν πως είχε απλά τραυματιστεί, όμως τελικά ο γιος μου απανθρακώθηκε», είπε με οδύνη.
«Εγώ εργάζομαι στο νοσοκομείο και πήγα στο νοσοκομείο. Και η μητέρα του, είμαστε εργαζόμενοι στο νοσοκομείο. Και φτάσαμε στο νοσοκομείο και εκεί επειδή όλοι οι συνάδελφοι δεν μας άφηναν κάτι να κάνουμε, στο τέλος μας είπαν πως δεν ήταν σε κατάσταση ούτε καν να τον δούμε».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αδελφός της αγνοούμενης καταθέτει νέα μηνυτήρια αναφορά
Πώς η 72χρονη ιδιοκτήτρια προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του παιδιού
Ο 89χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος
Ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε
Στους δρόμους εργατικά σωματεία, κόμματα, φοιτητικοί σύλλογοι και συνταξιούχοι
Η σιωπηλή μετάλλαξη της ψηφιακής κοινωνικότητας
Η επιχείρηση των αρχών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με τη βοήθεια του Βλαντ
Νέο επεισόδιο μεταξύ οδηγών
Θρήνος στην κηδεία του αγοριού που σκοτώθηκε σε τροχαίο με πατίνι
Το δάχτυλό του πιάστηκε σε πόρτα
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει σήμερα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Η πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη και η ελληνική καχυποψία στην αλλαγή
Εικόνες καταστροφής στην πολυκατοικία
Επανέλαβε ότι είχε σχεδιάσει την επίθεσή του εδώ και μήνες και ότι δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν
Υποστήριξε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση
Συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.