- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λαμία: «Βοήθεια φωνάξτε την Αστυνομία» ήταν τα τελευταία λόγια του ιδιοκτήτη καφέ - Έκρυψαν το πτώμα του πίσω από το μπαρ
Ίχνη πάλης στο σώμα του 59χρονου - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Έγκλημα στη Λαμία: «Βοήθεια φωνάξτε την Αστυνομία» φώναζε ο ιδιοκτήτης καφέ - Έκρυψαν το πτώμα του πίσω από το μπαρ
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία, από το στυγνό έγκλημα με θύμα έναν 59χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας, τα ξημερώματα της Δευτέρας (23.06), στο κέντρο της πόλης.
Τις αρχές ειδοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες, γείτονας, πως από καφετέρια στην κεντρικότατη οδό Όθωνος, κοντά στη Πλατεία Λαού της Λαμίας, άκουσε θορύβους και κάποιον να φωνάζει: «Βοήθεια φωνάξτε την Αστυνομία».
Λίγο αργότερα, μια γυναίκα, που επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι της, είδε τα αίματα στην είσοδο του μαγαζιού και αναζητώντας τον 59χρονο κατέληξε στο σημείο όπου τον είχαν αφήσει, πίσω από τον πάγκο μέσα στα αίματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν πως του επιτέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την ώρα που πήγε να κλείσει το cafe.
Το θύμα έφερε χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από ένα βαρύ ασημί μεταλλικό λουκέτο, που είχε για να κλείσει το κατάστημα, ενώ εντοπίστηκαν επίσης μαχαιριές στον λαιμό, στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά. Ίχνη αίματος βρέθηκαν στην είσοδο του καταστήματος, ενώ ο δράστης ή οι δράστες τον έσυραν πίσω από το μπαρ, προκειμένου να μη φαίνεται από τον δρόμο.
Η δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ, όχι μόνο για τη βαρβαρότητά της, αλλά και επειδή το θύμα ήταν πατέρας τριών παιδιών, αγαπητός επαγγελματίας και οικογενειάρχης, χωρίς γνωστές διαφορές ή προηγούμενα περιστατικά.
Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας Ανδρέα Κυρίτση, ενώ την αγριότητα του εγκλήματος διαπίστωσε και ο ιατροδικαστής.
Για περισσότερες από πέντε ώρες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας ερευνούσαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις του δράστη ή τυχόν ύποπτων προσώπων, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο. Οι έρευνες συνεχίζονται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τα Τέμπη και την «κουκκίδα» του τρένου μέχρι το πρόστιμο των 150 ευρώ στα Εξάρχεια — τι δείχνει η κινητικότητα για το πώς λειτουργεί τελικά το κράτος
Αφέθηκε με περιοριστικό όρο θεραπείας - Αρνήθηκε τον δόλο στην απολογία του
Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα
Αντιμετωπίζει κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας - Τη χτυπούσε με σιδερένιες ράβδους
Μια υπόθεση που ανέδειξε τα κενά προστασίας μετά τον χωρισμό και άνοιξε ξανά τη συζήτηση για τη θωράκιση των θυμάτων κακοποιητικών σχέσεων
Μη συνεργάσιμος και αρκετά σκληρός ο 36χρονος - Αρνείται κάθε κατηγορία
Οι δράστες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο
Σε μία εποχή όπου τα θεμελιώδη δικαιώματα θεωρούνται αυτονόητα, οι σεξεργάτες συνεχίζουν να αγωνίζονται με στόχο τη θεσμική προστασία, την ισότιμη μεταχείριση και την κοινωνική αποδοχή
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Αλίμου στο ρεύμα προς Αθήνα
Κοινωνικές συμβάσεις: Γιατί μεγαλώνοντας αρχίζουμε να ντυνόμαστε στα μαύρα;
Εξετάζεται εάν συνέλλεγε πληροφορίες για λογαριασμό του Ιράν
Ο 38χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του
«Οι αρχές δεν έχουν πειστεί ότι πρόκειται για ατύχημα» λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
«Τη χτυπούσε με κλωτσιές, σίδερα και ξύλα»
Βρισκόταν στο σπίτι μαζί με φίλους της - Συνελήφθη η μητέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.