- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Εξαφάνισης της 16χρονης Αιμιλίας από τα Πετράλωνα: Πού εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της
Μεγαλώνει η αγωνία της μητέρας της
Εξαφάνισης της 16χρονης Αιμιλίας από τα Πετράλωνα: Πού εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της
Η μητέρα της 16χρονης Αιμιλίας από τα Πετράλωνα που παραμένει αγνοούμενη για 4η μέρα,παρά τη δήλωση εξαφάνισης και τις έρευνες που ακολούθησαν, αγωνιά για την τύχη της.
Η μητέρα της έδωσε σήμερα (20.06) συνέντευξη στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε ότι τις τελευταίες ώρες, κάνει διαρκώς άσχημες σκέψεις. «Στον κόσμο να πω ό,τι πληροφορίες έχουν μπορούν να με βοηθήσουν. Να επικοινωνήσουν με όλους τους αρμόδιους φορείς».
Τα ίχνη της 16χρονης χάθηκαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας από τα Πετράλωνα, όταν ξεκίνησε με την παρέα της για μια βόλτα στο Θησείο. Όπως λέει η μητέρα της, προσπαθούσε το βράδυ της εξαφάνισης να επικοινωνήσει με την κόρη της, χωρίς αποτέλεσμα. Το επόμενο πρωί, ενημέρωσε την αστυνομία.
«Οι πρώτες πληροφορίες που μου έδωσαν από το αστυνομικό τμήμα ήταν ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της βρέθηκε κοντά στο σταθμό στα Κάτω Πατήσια».
Οι γονείς της 16χρονης τονίζουν πως η αγνοούμενη σήμερα Αιμιλία ήταν πάντα τυπική. Πιστεύουν πως δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη τους να αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να φύγει μακριά τους.
«Είναι πάντα πολύ τυπική».
Πληροφορίες για την εξαφάνιση της 16χρονης συγκεντρώνει και το «Χαμόγελο του Παιδιού». Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, κάτοικος από την περιοχή των Πετραλώνων ανέφερε πως είδε την ανήλικη μια μέρα μετά την εξαφάνιση κι άλλο άτομο, ότι την είδε στον σταθμό Λαρίσης.
«Δεν είχε ούτε φορτιστή. Είχε μόνο το κινητό της», κατέληξε η μητέρα της αγνοούμενης. Οι έρευνες για την 16χρονη συνεχίζονται και η μητέρα της που αγωνία προσεύχεται για ένα αίσιο τέλος, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, στον εφιάλτη που ζει.
Πηγή: MEGA
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά τις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
Τι ακριβώς συνέβη και πού εντός του εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να πέσει το ταβάνι στο κεφάλι 45χρονης
Υπάρχει παρέα ανηλίκων με βαρύ παρελθόν που δρα στην πόλη;
Οι πρώτες πληροφορίες
Ζημιές στο αεροδρόμιο, έπεσαν δέντρα, έσπασαν τζαμαρίες
Η Ευαγγελία Μυλωνάκη-Σαράκα έχει ύψος 1.58 μ., είναι 55 κιλά, έχει καστανά καρέ μαλλιά και καστανά μάτια
Η πανελλαδική επιτροπή απέρριψε την πρόταση διεξαγωγής συλλαλητηρίου στην Αθήνα
Τα ευρήματα από την έρευνα στο σπίτι του
Συγκλονισμένη η Βιάννος από τον τραγικό θάνατό του
Καταθέτουν ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι
Οι πρώτες πληροφορίες
Ο 24χρονος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.
Από τη φερόμενη αιμομικτική σχέση έχει προκύψει ένα μωρό
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των δυο ηλικιωμένων
Απολογήθηκε επί τέσσερις ώρες
Παγιδεύτηκαν στις πτέρυγες, καταπλακώθηκαν από σίδερα και μπετά
Ελεύθεροι υπό όρους οι τρεις κατηγορούμενοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.