Κοινωνια

Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 48χρονος για τη σεξουαλική κακοποίηση του ανιψιού του

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη μεταξύ άλλων και για πορνογραφία ανηλίκων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σεξουαλική κακοποίηση
© Unsplash/Annie Spratt

Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρίσκεται ένας 48χρονος στο Ηράκλειο που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για την σεξουαλική κακοποίηση του ανιψιού του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, ο 48χρονος τον οποίο κατήγγειλε προ ημερών για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση ο εξ αγχιστείας ανιψιός του, πως τον κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια, ενώ ήταν ανήλικος.

Την υπόθεση χειρίστηκε η Ασφάλεια Ηρακλείου που προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του 48χρονου, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για κατοχή ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο νεαρός, ο οποίος σήμερα είναι 31 ετών, φέρεται να αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, καταγγέλλοντας ότι ο θείος του την περίοδο από το 2003 - όταν δηλαδή εκείνος ήταν 9 ετών - έως και το 2011, σε διάφορα χρονικά διαστήματα, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, σε βάρος του 48χρονου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για: βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα 14 έτη τελεσθείσα από οικείο, αλλά και για πορνογραφία ανηλίκων με την ειδικότερη μορφή της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY