Κοινωνια

Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του Βασίλη Καλογήρου - Κλείνει η υπόθεση

Οριστικό αποτέλεσμα από τους Έλληνες ιατροδικαστές και το ξένο εργαστήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Καλογήρου
O Βασίλης Καλογήρου

Η αιτία θανάτου του Βασίλη Καλογήρου - Κλείνει η υπόθεση 

Σε «ισχαιμία του μυοκαρδίου», που αποδίδεται στην πολύωρη εξάντληση και την υποθερμία, οφείλεται ο θάνατος του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου που είχε εξαφανισθεί από τη Λάρισα στις 30 Δεκεμβρίου κι είχε βρεθεί 50 ημέρες αργότερα νεκρός στον Τύρναβο.

Αυτό είναι το οριστικό τελικό συμπέρασμα – πόρισμα των Ελλήνων ιατροδικαστών και του ξένου εργαστηρίου που εξέτασε, για να εκλείπει κάθε αμφιβολία, τα όργανα του Βασίλη Καλογήρου.

Ακόμη, διαπιστώθηκε κι από τον νεότερο κύκλο ιστολογικών εξετάσεων ότι όλα τα τραύματα που έφερε η σορός του 39χρονου είναι μεταθανάτια.

Τα δεδομένα πλέον αυτά προσδιορίζουν σε παθολογικά τα αίτια του θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, απορρίπτοντας τις εκδοχές και τα σενάρια για δολοφονική ενέργεια, για εμπλοκή ατόμων με ποινική δραστηριότητα και μεταφορά της σορού του 39χρονου.

Πηγή: Mega

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY