Κοινωνια

Ηράκλειο: Προφυλακιστέα η 33χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

«Είναι συγκλονισμένη, σε πανικό. Είναι σε μια ψυχιατρική διαταραχή», ανέφερε ο δικηγόρος της

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
© EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ηράκλειο: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 33χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια - «Δεν ήξερα τι έκανα, συγγνώμη»

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 33χρονη που το βράδυ της Τρίτης 20 Μαΐου, αφού γέννησε, πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με το creta24.gr, εισαγγελέας και ανακρίτρια, μετέβησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται η 33χρονη στη μαιευτική κλινική, ενώ στη Μονάδα Νεογνών νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση το λίγων ημερών βρέφος.

Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ ο δικηγόρος της υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Η ίδια ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Γιώργο Καρούτσο, πως δεν ήξερε τι έκανε και ζήτησε συγγνώμη.

«Είναι συγκλονισμένη, σε πανικό. Είναι σε μια ψυχιατρική διαταραχή» ανέφερε ο δικηγόρος της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Deep Thought | Κυριάκος Αθανασιάδης - Σαπφώ Καρδιακού
Podcast Deep Thought | Τι κόλπο κάνει η Ροσαλία και δεν βάζει κιλά;

Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY