Κοινωνια

Αμαλιάδα: Στην τελική ευθεία τα πορίσματα για τον θάνατο των πέντε παιδιών

Τα αίτια θανάτου που αποκλείουν οι γιατροί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χεράκι μωρού
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash + / Hans Isaacson

Νεκρά παιδιά σε Αμαλιάδα και Πάτρα: Έτοιμα τα πορίσματα για τον θάνατο των βρεφών

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η υπόθεση θανάτου των πέντε παιδιών στην Αμαλιάδα και την Πάτρα, όπου κεντρικό πρόσωπο είναι η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», μέσα στον μήνα αναμένεται οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών να έχουν στα χέρια τους το πόρισμα της πενταμελούς επιτροπής για τον θάνατο των τεσσάρων παιδιών, που έφυγαν από τη ζωή πριν από τον Παναγιωτάκη, παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου. Για τον λόγο αυτό το Ανθρωποκτονιών έκρινε αναγκαίο έναν δεύτερο κύκλο σημαντικών καταθέσεων σε Αθήνα και Πάτρα από γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και συγγενικό περιβάλλον των παιδιών και κλιμάκιο έμπειρων αστυνομικών βρίσκεται ήδη στην Πάτρα.

Η διαδικασία της καταγραφής των συμπερασμάτων των επιστημόνων που απαρτίζουν την πενταμελή επιτροπή έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να τεθούν άμεσα στη διάθεση της παραγγέλουσας αρχής.

Αποκλείεται για τρία από τα τέσσερα παιδιά η διάμεση πνευμονίτιδα

Στο πόρισμα που έχει παραδώσει ήδη στο Ανθρωποκτονιών πνευμονολόγος αποκλείει την περίπτωση τα τρία από τα τέσσερα πρώτα βρέφη να πέθαναν από διάμεση πνευμονίτιδα. Παιδονευρολόγος αποκλείει την επιληψία ως αιτία θανάτου για το μόλις δύο μηνών κοριτσάκι της Ειρήνης Μουρτζούκου. Για την περίπτωση αυτή οι γιατροί του Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλευόταν το παιδί, φέρεται να έχουν επισημάνει ότι δεν υπήρχε ιστορικό επιληπτικών κρίσεων και ότι αυτές παρουσιάζονταν μόνο όταν το μωρό έμενε μόνο με τη μητέρα του.

Στην τελική ευθεία τα πορίσματα για τους θανάτους των πέντε παιδιών…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY