Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή της έκρηξης - Πού εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές
Με βαρύ ποινικό παρελθόν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της - Ήταν γνωστή στις Αρχές
Γνώριμη στις Αρχές ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη
Γνώριμη στις Αρχές ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.
Η Αστυνομία εξετάζει ως το πλέον πιθανό σενάριο να μετέφερε η ίδια τον εκρηκτικό μηχανισμό για να τον τοποθετήσει σε ΑΤΜ τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, αν και η έκρηξη έγινε στην είσοδο κλειστού πάρκινγκ πολυκατοικίας. Την έρευνα έχει αναλάβει η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική.
Η έκρηξη του μηχανισμού προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές σε γειτονικά καταστήματα και σπίτια, διαλύοντας τζαμαρίες και παντζούρια σε οικήματα, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες καταστροφές και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.
Όπως έγραψε ο Γιώργος Σόμπολος για την Athens Voice, στόχος της βόμβας, όπως δείχνει η ανάλυση των πρώτων ευρημάτων, φαίνεται να ήταν το υποκατάστημα της τράπεζας. Το κίνητρο της επίθεσης, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει με τους αστυνομικούς να αναλύουν υλικό από κάμερες ασφαλείας καθώς θέλουν να διαπιστώσουν εάν η 37χρονη σεσημασμένη για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου ήταν μόνη της ή εάν είχε συνεργούς και φυσικά, πώς έφτασε στο σημείο. Με μηχανή, αυτοκίνητο ή πεζή. Επίσης στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει οι επαφές της και στο σπίτι της αυτή την ώρα γίνεται εξονυχιστική έρευνα για να βρεθούν τυχόν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Αρχών η κατοικία της στη Θεσσαλονίκη ήταν στους Αμπελόκηπους. Εξετάζονται βίντεο από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης εάν κυκλοφορούσε η 38χρονη και με άλλο πρόσωπο, δηλαδή εάν είχε συνεργό και πότε βγήκε έχοντας στα χέρια της το συγκεκριμένο σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό.
Η 38χρονη όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, πορνείας, αλλά και για μια ληστεία και κλοπές. Η ληστεία που εμπλέκεται είναι αυτή που κατηγορείται ότι διέπραξε 37χρονος, ο οποίος είναι το κεντρικό πρόσωπο σε μία άλλη υπόθεση και συγκεκριμένα στην αποστολή ενός φακέλου- βόμβα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πατέρας του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ
Και οι δύο άνδρες ήταν βαρυποινίτες
Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών μετά την πτώση σε χαράδρα στα 2.000 μέτρα
«Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα να κρυφτούμε»
Οι πρώτες πληροφορίες
Προσέκρουσε σε στηθαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα
Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν κοινές κλήσεις
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για τον πολιτισμό μας να μην βρίσκουμε άτομα άξια να τους προσηλωθούμε και να ζήσουμε το χειμώνα όπως πραγματικά είναι: μια ευκαιρία στην εγγύτητα.
Οι νέες αποκαλύψεις και οι έρευνες των Αρχών
«Αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος» - Πώς περιγράφει τις στιγμές πριν τη δολοφονία ο δράστης
Θύτης και θύμα είχαν συχνούς διαπληκτισμούς στο μικρό ορεινό χωριό
Η πρόσβαση στο σημείο είναι εξαιρετικά δύσκολη
Απειλήθηκαν δεξαμενές πετρελαιοπηγών - Ήχησε το 112
Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία - Φόβοι για βεντέτα
Η ιστορία της Μαρίας από τη σειρά της ΕΡΤ και η περίπτωση της 16χρονης που έφυγε από το σπίτι της στην Πάτρα
Οι Αρχές εξετάζουν κάθε βήμα της 16χρονης
Για «ολιγωρία συγκεκριμένου ανθρώπου» κάνει λόγο ο Γιαννόπουλος
Tο θύμα βρισκόταν σε καφενείο της περιοχής όταν είδε το όχημα του δράστη να περνά μπροστά του
Tου είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον πυροβόλησε 3 φορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.