- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θέλω να βγάλω το δέρμα μου: Η καταγγελία 12χρονης από την Ημαθία για τον βιασμό της από φίλο του πατέρα της
Ο άνδρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 ετών
Θέλω να βγάλω το δέρμα μου: Άνδρας καταδικάστηκε για τον βιασμό 12χρονης στην Ημαθία - Ήταν κόρη φίλου του
Ποινή φυλάκισης 8 ετών επιβλήθηκε σε άνδρα που βίασε την 12χρονη κόρη του φίλου του, σε περιοχή της Ημαθίας. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικό.
Ο καταδικασθείς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου εξετάστηκε η υπόθεση βιασμού, ενώ φέρεται να ζει μόνιμα στη Γερμανία. Πλέον θεωρείται φυγόποινος και εφόσον εντοπιστεί θα οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.
Την υπόθεση κατήγγειλε η παθούσα το καλοκαίρι του 2022, τρία χρόνια μετά το επίδικο περιστατικό. Η ίδια, όπως αποκαλύφθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, είχε βιώσει ανάλογο περιστατικό κακοποίησης στην ηλικία των 5 ετών (όπως και ο ανήλικος αδελφός της) με δράστη τον τότε σύντροφο της μητέρα της και γι' αυτό το λόγο η επιμέλεια της ανατέθηκε με δικαστική απόφαση στη γιαγιά της, ενώ ζούσε για κάποια χρόνια σε κλειστή δομή. Κατά τη δίκη προέκυψε ότι οι γονείς της υπήρξαν χρήστες ουσιών και ως εκ τούτου το οικογενειακό περιβάλλον ήταν προβληματικό.
Η αποκάλυψη της κακοποίησής της στη γιαγιά της και η εξέταση από παιδοψυχολόγους
Η αποκάλυψη για τη νέα κακοποίηση που υπέστη έγινε από την 18χρονη (σήμερα) κοπέλα σε ανθρώπους της δομής, ενώ ακολούθως την εκμυστηρεύτηκε και στη γιαγιά της. Η παθούσα φαίνεται πως είχε αναστολές να προχωρήσει άμεσα στην καταγγελία αισθανόμενη τύψεις και ενοχές.
Παιδοψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί που την εξέτασαν έκριναν ότι τα όσα περιέγραψε με λεπτομέρεια στην καταγγελία της είναι αληθή. «Μερικές φορές θέλω να βγάλω το δέρμα μου - τόσο πολύ θέλω να μην το θυμάμαι», φέρεται να κατέθεσε η ίδια, περιγράφοντας στις καταθέσεις της το περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι του 2019. Ο καταδικασθείς αρνήθηκε κατά την προδικασία την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι δεν βρισκόταν στην Ελλάδα κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, θέση όμως που διέψευσε ο πατέρας της παθούσας. Δικάστηκε ερήμην, αφού δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο εδώλειο η μητέρα του και ο σύντροφός της
Σοβαρή η κατάσταση του ενός από τους τραυματίες
Tι αναφέρει ο οργανισμός σε ανακοίνωση του
Υποστήριξε ότι βρίσκεται στα Χανιά γιατί αγαπά την περιοχή
Άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου έξω από σούπερ μάρκετ
Ο παρουσιαστής κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της γυναίκας που κατασπαράχθηκε από άγρια σκυλιά συνεχίζει τις διακοπές του...
Ο έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά
Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο
Χειροπέδες στον πατέρα του
«Οι στιγμές επιβάλλουν σε όλους να σταθούμε ευλαβικά δίπλα στις τραγικές φιγούρες των γονέων»
17χρονος φέρεται να βιντεοσκοπούσε την πράξη με το κινητό του
Οι αρχές δεν έχουν καταλήξει στα αίτια της επίθεσης
Πώς έγινε η μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα
Yφίσταται ανάγκη άμεσης μεταστροφής κλίματος σε όλα τα επίπεδα (γονείς, μαθητές, πολιτεία) και μίας ειλικρινούς επαναθεώρησης της κρισιμότητας της θέσης, της αξίας και του ρόλου του.
Πληροφορίες ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός
Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση πλήθους αντικειμένων
Δεν έχασε την όρασή του για μερικά χιλιοστά - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Kρατείται ο ένας εξ αυτών
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο διασύνδεσης με τουρκικές συμμορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.