- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Λάρισα: Στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τον 39χρονο αγνοούμενο
Λάρισα: Στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου - Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τον 39χρονο αγνοούμενο
Οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου βρίσκονται στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα άνδρα στη Λάρισα. Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι πρόκειται για τον 39χρονο αγνοούμενο, αφού το μπουφάν μοιάζει με αυτό που φορούσε ο άνδρας. Ωστόσο, είναι δύσκολο το έργο της αναγνώρισης του πτώματος, αφού βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, αυτή τη στιγμή στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα στη Λάρισα, βρίσκεται η μητέρα του 39χρονου αγνοούμενο Βασίλη Καλογήρου.
Όπως αναφέρει το larissanet.gr, στο σημείο βρίσκεται ο δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής, ο οποίος επισήμανε πως το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη. Τα μόνα στοιχεία που διακρίνονται είναι τα ρούχα, ενώ χαρακτηριστικά εντοπίστηκε ένα μπλε μπουφάν.
Τα ευρήματα που δείχνουν ότι το πτώμα ανήκει στον Βασίλη Καλογήρου
Στο σημείο βρίσκεται ήδη ιατροδικαστής ώστε να βοηθήσει στις έρευνες των αστυνομικών στον Πηνειό, αλλά κυρίως να βοηθήσει τόσο στο έργο της αναγνώρισης όσο και στα αίτια θανάτου, σε μια πρόχειρη εκτίμηση του χώρου όπου εντοπίστηκε το θύμα. Οι πρώτες υποψίες, παρά το γεγονός ότι οπτική αναγνώριση δεν μπορεί να γίνει λόγω των χτυπημάτων αλλά και του τυμπανισμού που έχει υποστεί το σώμα από την πολυήμερη παραμονή στο νερό, στρέφονται προς τον αγνοούμενο Βασίλη Καλογήρου.
Έχει βρεθεί ένα ζευγάρι γυαλιά πανομοιότυπο με αυτά που φορούσε ο αγνοούμενος Βασίλης, τα ρούχα είναι ίδια με αυτά που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε ωστόσο, οι αστυνομικοί θα μιλήσουν με απόλυτη βεβαιότητα, μόνο όταν πραγματοποιηθεί γενετικός έλεγχος από τα αρμόδια κλιμάκια.
Όλα όμως συνηγορούν, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ότι πρόκειται για τον επί δύο μήνες αγνοούμενο Βασίλη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο γυναίκες φέρεται να μη φορούσαν ζώνη ασφαλείας
Οι τρεις ενέδρες και οι ξυλοδαρμοί
Ο θάνατος μπορεί να είναι σύντομος και απλός· η πορεία προς αυτόν όμως χρειάζεται τρυφερότητα, υποστήριξη και συντροφιά
Οι Αρχές των δικαστηρίων ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ
Φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα
«Του είπα ξέρω ότι τον φάγανε. Τον χτύπησαν!», είπε ο ψαράς
Έκτακτη διακοπή στην κεντρική αγορά της πόλης - Συνεργεία εργάζονται για αποκατάσταση
Τα ίχνη της χάθηκαν την Τετάρτη
Την εξύβριζαν συστηματικά
Οι επιβαρυντικοί παράγοντες κινδύνου
Εντείνονται οι κινητοποιήσεις - Αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για τη συνέχεια
Η σχέση των Ελλήνων πολιτών με την ιδιωτικότητα
Δύσκολη κατάσταση σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών
«Τα ύψη βροχής στη Δυτική Αττική εξηγούν τις πλημμύρες» εξηγεί ο Θ. Κολυδάς
Πλημμύρισαν σπίτια - Τι λέει ο δήμαρχος
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα σπίτια και εμπόδια σε δρόμους
Νωρίτερα είχε διακοπή η κυκλοφορία σε τμήμα της
Κλειστοί δρόμοι από τις κατολισθήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.