- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ρόδος: 14χρονη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από 23χρονο - Τι υποστηρίζει η ανήλικη
Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατήγγειλε ότι έπεσε 14χρονη μαθήτρια στη Ρόδο στις αρχές Ιανουαρίου.
Σύμφωνα τη dimokratiki.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα σε δημοτική ενότητα της ανατολικής πλευράς του νησιού και αποκαλύφθηκε μέσα από κατάθεση του θύματος στην Αστυνομία. Η ανήλικη κατήγγειλε ότι το απόγευμα της 3ης Ιανουαρίου βρισκόταν στην κεντρική πλατεία της περιοχής της μαζί με μία φίλη της. Εκεί, την πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος της μίλησε και την πίεσε να τον ακολουθήσει. Παρά τις αρχικές της αντιστάσεις, ο άνδρας την άρπαξε από το χέρι, απομάκρυνε τη φίλη της και την οδήγησε προς ένα απομονωμένο σημείο της Ρόδου πίσω από μία εκκλησία, όπου είχε σταθμεύσει το μηχανάκι του.
Όπως αναφέρει η ανήλικη, παρά τις εκκλήσεις της να την αφήσει, την υποχρέωσε να επιβιβαστεί στο όχημα και την οδήγησε σε μία ερημική τοποθεσία. Όπως περιέγραψε η 14χρονη στην κατάθεσή της, ο δράστης τη βίασε, παρά τις συνεχείς της παρακλήσεις να την αφήσει ελεύθερη. Η ίδια ανέφερε ότι ένιωθε έντονο πόνο, ενώ ο δράστης την απειλούσε να μην αποκαλύψει τίποτα, διαφορετικά θα της έκανε κάτι χειρότερο. Μετά την πράξη του, την επέστρεψε στην περιοχή της, φροντίζοντας να μην τους δει κανείς μαζί. Το θύμα, τρομοκρατημένο, αρχικά δεν μίλησε σε κανέναν. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, όταν ένας γνωστός της οικογένειάς της ανέφερε ότι την είχε δει μαζί με τον άνδρα, το περιστατικό αποκαλύφθηκε.
Ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης αναμένεται να αντιμετωπίσει βαριές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής του βιασμού ανηλίκου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από έφεση κατά του αρχικού απορριπτικού βουλεύματος
Διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας 4.560 ευρώ
Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ζώων
Κινητοποιήθηκε το ΤΕΕΜ και αποκλείστηκε η περιοχή - Άδεια αποδείχθηκε η αποσκευή
Στη δημοσιότητα το βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ.
Ο Χρήστος Χουσιάδας και ο Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης μιλούν στην ATHENS VOICE για τα ραδιενεργά απόβλητα του «Δημόκριτου»
Τα σενάρια και τα πρόσωπα που εξετάζουν οι Αρχές
Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 22 άτομα
Χάρτινη σακούλα με τρόφιμα αποδείχθηκε το αντικείμενο που κινητοποίησε τις Αρχές στην οδό Σισίνη
Με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη μιλάμε για ρεαλιστικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να πατάμε pause και να επιστρέφουμε στη στιγμή
Νέα στοιχεία στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας
Έντονη αβεβαιότητα στην εστίαση - Τι θα γίνει με μισθούς και ενοίκια
Η απάτη με ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ και το λογισμικό που κατέβαζε τον μηνιαίο τζίρο
Η απόδειξη - κέρασμα και η ζημία εκατομμυρίων για το Δημόσιο
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται πως το Δημόσιο έχει ζημιωθεί με 25 εκατομμύρια ευρώ
Το κόλπο με τη χλωρίνη
Όσα δηλώνει η ίδια - «Δεν πρόκειται για χάπι βιασμού», λέει η φίλη της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.