- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Δημήτρης Παπαϊωάννου: Μοιράστηκε δύο νέα βίντεο από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα
22 χρόνια μετά την εντυπωσιακή τελετή
Δημήτρης Παπαϊωάννου: Μοιράστηκε δύο νέα βίντεο από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα 22 χρόνια μετά την εντυπωσιακή τελετή
22 χρόνια συμπληρώθηκαν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου μοιράστηκε μέσω Instagram δύο νέα βίντεο από την καθηλωτική τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου 2004.
«Ένα ολοκαίνουργιο μοντάζ σε υψηλή ανάλυση. Από εμένα για εσάς, με αγάπη. Για να γιορτάσουμε την 22η επέτειό μας», έγραψε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου στη λεζάντα των αναρτήσεών του για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.
Δείτε τα βίντεο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το 2004 οι Ολυμπιακοί Αγώνες επέστρεψαν στην Ελλάδα, 108 χρόνια μετά τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896. Οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας διεξήχθησαν από τις 13 έως τις 29 Αυγούστου 2004, με την τελετή έναρξης στο Ολυμπιακό Στάδιο να αποτελεί μία από τις κορυφαίες στιγμές εκείνου του καλοκαιριού. Η τελετή ξεκίνησε με μια συμβολική αντίστροφη μέτρηση 28 δευτερολέπτων, ένα δευτερόλεπτο για κάθε Ολυμπιάδα από την αναβίωση των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων έως εκείνη της Αθήνας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα βλέπαμε στην οθόνη, τώρα σε απόσταση αναπνοής
Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και βρέθηκε στο έδαφος
Η φωτιά πέρασε στο ελληνικό έδαφος από τη Βουλγαρία την Κυριακή
Έρευνα αποτυπώνει αισθητή υποχώρηση των οχημάτων και βελτίωση των χρόνων μετακίνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν τραυματισμένο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H πρόγνωση για τις επόμενες ώρες
Καλά στην υγεία τους και τα 39 άτομα που επέβαιναν στο πλοίο
Αναζητούνται από την Αστυνομία
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μέχρι την Πέμπτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.