Ελλαδα

Ασπρόπυργος: Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη φωτιά και την έκρηξη με τον έναν νεκρό

Δύο ακόμη άνθρωποι παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έκρηξη στον Ασπρόπυργο
© EUROKINISSI

Ασπρόπυργος: Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τη φωτιά και την έκρηξη με τον έναν νεκρό - Δύο ακόμη άνθρωποι παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση

Οι δύο συλληφθέντες για τη μεγάλη πυρκαγιά σε συνεργείο ανταλλακτικών στον Ασπρόπυργο μεταφέρονται στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεία στελεχών και οχημάτων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής, προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η υπόθεση απέκτησε ακόμη πιο τραγική διάσταση, καθώς ένας από τους τρεις βαριά εγκαυματίες που νοσηλεύονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπέκυψε στα τραύματά του. Παράλληλα, δύο ακόμη τραυματίες παραμένουν διασωληνωμένοι, ενώ οκτώ άνθρωποι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα μετά το συμβάν.

Η φωτιά και η ισχυρή έκρηξη που ακολούθησε προκάλεσαν ολοκληρωτική καταστροφή στο συνεργείο βαρέων οχημάτων, επεκτείνοντας τις ζημιές και σε δύο γειτονικές επιχειρήσεις. Οι Αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα στοιχεία γύρω από τις συνθήκες της καταστροφής.

Από την έρευνα της Δ.Α.Ε.Ε. προέκυψε ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια θερμών εργασιών με φιάλες οξυγόνου-ασετιλίνης και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε βυτιοφόρο με προπάνιο, προκαλώντας την έκρηξη. Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ο εκμεταλλευτής του βυτιοφόρου, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για πρόκληση πυρκαγιάς και έκρηξης με ενδεχόμενο δόλο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY