- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πανελλήνιες 2026: Υποψήφιος στα Χανιά πήγε με «σκονάκια» στα χέρια και μηδενίστηκε
Εξεταζόταν στο μάθημα των Μαθηματικών
Πανελλήνιες 2026: Υποψήφιος στα Χανιά πήγε με «σκονάκια» στα χέρια και μηδενίστηκε
Το γραπτό ενός υποψηφίου των Πανελλαδικών εξετάσεων μηδενίστηκε την Τρίτη 2 Ιουνίου σε εξεταστικό κέντρο των ΕΠΑΛ στα Χανιά.
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εξέτασης στα Μαθηματικά, όπως αναφέρει το Zarpa News όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής εντοπίστηκε να φέρει σημειώσεις στα χέρια του, γεγονός που αντιβαίνει στους ισχύοντες κανονισμούς των εξετάσεων.
Οι επιτηρητές, μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό, προχώρησαν στις προβλεπόμενες διαδικασίες και το γραπτό του υποψηφίου μηδενίστηκε άμεσα. Το συμβάν επιβεβαίωσε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Γεώργιος Ψαράκης, ο οποίος τόνισε ότι οι εξετάσεις διεξάγονται μέχρι στιγμής σε γενικές γραμμές ομαλά και χωρίς σοβαρά προβλήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.