- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Έργο πνοής το νέο λιμάνι στην Κάλυμνο, σύμφωνα με παράγοντες του νησιού
Ιστορική εξέλιξη για την Κάλυμνο χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Μαστροκούκος και το Λιμενικό Ταμείο του νησιού, την προώθηση της πρότασης χρηματοδότησης του έργου «Κατασκευή αποβάθρας Ο/Γ σκαφών εξωτερικά του λιμένα Καλύμνου», συνολικού προϋπολογισμού 13.120.000 ευρώ με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Βασίλη Κικίλια.
Με την απόφαση αυτή, όπως σημειώνει ο δήμαρχος, ανοίγει ο δρόμος για την προώθηση της διαδικασίας χρηματοδότησης του έργου στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μεταφορές 2021-2027» και αποτελεί μία ιστορική εξέλιξη για την Κάλυμνο, καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του νησιού.
Η εξέλιξη αυτή τονίζεται ότι «ήταν αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας του Δημάρχου με τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο και με την συμβολή του Βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά, ώστε να προχωρήσει επιτέλους ένα έργο που η Κάλυμνος ανέμενε για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Η επιλογή αυτή δεν αποτέλεσε μεταφορά ευθύνης, αλλά μία συνειδητή πολιτική απόφαση συνεργασίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.