- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 12χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι στον Ασπρόπυργο - Πώς έγινε το τροχαίο
Το κρίσιμο χειρουργείο που έκανε
Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 12χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι στον Ασπρόπυργο - Πώς έγινε το τροχαίο - Το κρίσιμο χειρουργείο που έκανε
Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 12χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στον Ασπρόπυργο, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι σε κεντρικό δρόμο της περιοχής το πρωί της Πέμπτης.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 στη συμβολή των οδών Αθανασίου Τσίγκου και Θρασυβούλου. Σύμφωνα με μαρτυρίες και τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, ο ανήλικος επιχείρησε να περάσει κάθετα τον δρόμο, φέρεται όμως να παραβίασε πινακίδα STOP.
Η σύγκρουση με το διερχόμενο όχημα ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα το παιδί να εκτιναχθεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί σοβαρά σε κεφάλι, θώρακα και πόδι. Μάρτυρες ανέφεραν πως φορούσε κράνος, όμως αυτό έφυγε αμέσως μετά την πρόσκρουση.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όμως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων διακομίστηκε στο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ενώ η Τροχαία εξετάζει βιντεοληπτικό υλικό από το δυστύχημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απέσπασαν πάνω από 175.000 ευρώ
Η συγκινητική ιστορία της Γεωργίας Ξανθοπούλου
Τι ισχύει για τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί πολλές περιοχές της Αττικής
Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται
Ο Ελληνικός Στρατός απέκτησε τις πρώτες δύο γυναίκες στρατονόμους
Κοντά στην πυρκαγιά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αερόχημα που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα
Το Μουσείο Πολυγύρου ολοκληρώνεται έως το τέλος Μαρτίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Η πρόληψη ξεκινά πριν από το πρώτο κουδούνι - Έμφαση στην όραση, την ακοή και τη στοματική υγεία των παιδιών
Κάηκαν 38 στρέμματα - Ένας 70χρονος και ένας 64χρονος κατηγορούνται για πρόκληση φωτιάς
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.