- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλλάζει ξανά ο καιρός μέσα στην επόμενη εβδομάδα - Η πρόγνωση Κολυδά και Αρναούτογλου
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Καιρός: Τελειώνει η σκόνη το Σαββατοκύριακο και ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πότε χαλάει ξανά
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Θοδωρή Κολυδά, με τις βροχές να περιορίζονται και τους ανέμους στο Αιγαίο να παραμένουν ενισχυμένοι.
Ωστόσο, η πρόσκαιρη αυτή καλοκαιρία όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος δεν φαίνεται να κρατά για πολύ, καθώς από την αρχή της νέας εβδομάδας αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού με άνοδο της θερμοκρασίας και στη συνέχεια επιστροφή των βροχοπτώσεων σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ, αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Όσον αφορά την Κυριακή, γενικά αναμένεται καλός καιρός, με λίγες τοπικές βροχές στα ορεινά το μεσημέρι. Μάλιστα, ο κ. Κολυδάς επισημαίνει πως τη Δευτέρα αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο με το προγνωστικό μοντέλο, από την Τρίτη ανατρέπεται το σκηνικό του καιρού, με βροχές στα βόρεια της χώρας, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν αρκετές ακόμη περιοχές την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Πρόγνωση καιρού από 17 Απριλίου 2026
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) April 17, 2026
👉Σταδιακή βελτίωση από το Σάββατο και μετά, με ήπιες ανοιξιάτικες συνθήκες και τοπικές απογευματινές μπόρες κυρίως στα ηπειρωτικάhttps://t.co/MJ8ObSmbm0 μέσω @YouTube
Αρναούτογλου: Την επόμενη εβδομάδα αλλάζει ο καιρός
Ο Σάκης Αρναούτογλου για την επόμενη εβδομάδα – μετά τις 22 Απριλίου – προβλέπει αλλαγή στον καιρό, με βροχή και καταιγίδες, όπου ξεκινάει από τη βόρεια Ελλάδα και έπειτα επεκτείνεται στην υπόλοιπη χώρα.
Ειδικότερα, στη βόρεια Ελλάδα προβλέπεται επιδείνωση από την Τρίτη, από το απόγευμα και μετά, με αρκετές βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει στους 23–24 βαθμούς, με πτώση όμως στη βόρεια χώρα από το απόγευμα.
Ωστόσο μετά τις 26-27 του μήνα, ο καιρός δείχνει τάση βελτίωσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.