- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συναγερμός προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στις αρχές έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Εφετείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστο άτομο επικοινώνησε περίπου στις 10:45, υποστηρίζοντας ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, χωρίς ωστόσο να δώσει κάποιο χρονικό περιθώριο για το πότε υποτίθεται ότι θα εκραγεί.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κλήθηκε και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος.
Το απειλητικό τηλεφώνημα έγινε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έκρινε ενόχους και τους 42 κατηγορούμενους, όπως είχε συμβεί και σε πρώτο βαθμό. Παρά την έκβαση της δίκης, κανένας από αυτούς –με εξαίρεση τους Ηλία Κασιδιάρη και Ιωάννη Λαγό– δεν βρέθηκε στην αίθουσα του Εφετείου για να ακούσει από κοντά την τελική ετυμηγορία των δικαστών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Επτά κάλυκες στο σημείο, όχημα εντοπίστηκε στον Διόνυσο - Ερευνες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Λόγω της συνεχιζόμενης αναστολής λειτουργίας του ισραηλινού εναέριου χώρου - Ως πότε ακυρώνονται τα δρομολόγια
24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό ναυτικών από εμπόλεμη ζώνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.