- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χυδαία επίθεση Ανεστίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο αγροτοσυνδικαλιστής του μπλόκου των Μαλγαρών ως γνωστόν βρίσκεται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης
Χυδαία επίθεση Ανεστίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Με ιδιαίτερα προσβλητικό και χυδαίο τρόπο αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε δημοσιογράφους στο μπλόκο των Μαλγάρων.
Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, όταν ο κ. Ανεστίδης κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία των αγροτικών κινητοποιήσεων. Αντί απαντήσεων επί της ουσίας, προχώρησε σε ακραίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, αναφερόμενος στα μικρόφωνα των δημοσιογράφων με σεξουαλικά υπονοούμενα εις βάρος του Kυριάκου Μητσοτάκη.
Όταν του επισημάνθηκε ότι οι δηλώσεις του καταγράφονταν και ενδέχεται να δημοσιοποιηθούν, απάντησε με χειρονομίες, δηλώνοντας ότι δεν τον απασχολούν οι πιθανές συνέπειες.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη επιδόθηκε στον συγκεκριμένο αγροτοσυνδικαλιστή εισαγγελική διάταξη για τη δέσμευση περιουσιακών του στοιχείων. Η επίδοση πραγματοποιήθηκε στο μπλόκο των Μαλγάρων, μετά από έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχου αγροτικών ενισχύσεων που του έχουν καταβληθεί.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, κατά τον έλεγχο στοιχείων που συνδέονται με τον ΑΦΜ του κ. Ανεστίδη διαπιστώθηκαν σοβαρές αποκλίσεις σε δηλωθέντα αγροτεμάχια, μέρος των οποίων φέρεται να μην είχε καταχωριστεί στο Κτηματολόγιο, παρά το γεγονός ότι η περιοχή διαθέτει ολοκληρωμένη κτηματογράφηση.
Παράλληλα, εντοπίστηκαν ελλείψεις και ασυμφωνίες στον αριθμό ΑΤΑΚ σε ορισμένες περιπτώσεις, είτε λόγω μη δήλωσής του είτε λόγω μη αντιστοίχισης με τον δηλωθέντα ιδιοκτήτη. Κατόπιν σχετικού αιτήματος της Οικονομικής Αστυνομίας προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ, υπολογίστηκε ότι το συνολικό ποσό των επιδοτήσεων που αποδόθηκαν για τα συγκεκριμένα αγροτεμάχια την περίοδο 2019–2024 ανέρχεται σε περίπου 122.000 ευρώ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εισαγωγή του συγκεκριμένου υγρού στην Ε.Ε. απαγορεύεται - Ξεπερνούν τις 338.000 ευρώ οι διαφυγόντες δασμοί
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο σπουδαίος ηθοποιός
Οι ρόλοι που τον έκαναν αγαπητό στο κοινό - Από το «Μάθε παιδί μου γράμματα» μέχρι τη «Λούφα και Παραλλαγή»
Στη μάχη και Τσέχοι πυροσβέστες
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις
Η διαδικασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 09:00
Σηκώθηκαν εναέρια μέσα - Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Περιορισμοί σε Κασσάνδρα, Σιθωνία και Αριστοτέλη τη Δευτέρα - Πρόστιμο 300 ευρώ στους παραβάτες
Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή υδροφόρων του Δήμου
Σε πλήρη επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός - Σύγκληση συντονιστικών οργάνων σε Δήμους και Περιφέρειες
Σε εξέλιξη οι προσπάθειες κατάσβεσης από επίγειες και εναέριες δυνάμεις με τη συνδρομή του Δήμου
Σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός - Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας περιγράφει τις ακραίες συνθήκες των τελευταίων ημερών και τα επόμενα βήματα
Περιοριστικά μέτρα ασφαλείας σε ακτίνα 100 μέτρων επέβαλε το Λιμεναρχείο μέχρι νεωτέρας
Ταχεία επέμβαση της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή drone και του Δήμου Αριστοτέλη
Σε υψηλά επίπεδα η κίνηση στο λιμάνι - 81 δρομολόγια προγραμματισμένα για σήμερα
Σε πλήρη κινητοποίηση τίθεται ο Εθνικός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας
Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες - Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.