- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου λόγω ισχυρών ανέμων - Ποια δρομολόγια εκτελούνται
Σημαντικά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις έχουν φέρει οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές της χώρας, με την έντασή τους, σύμφωνα με την ΕΜΥ, να φτάνει κατά τόπους τα 8 και 9 μποφόρ κάτι που επέφερε απαγορευτικό απόπλου.
Όπως έγινε γνωστό από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, από το λιμάνι του Πειραιά εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια προς τα Δωδεκάνησα, ενώ όλα τα υπόλοιπα πλοία για άλλους νησιωτικούς προορισμούς παραμένουν δεμένα.
Στον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια έχουν διακοπεί μέχρι νεωτέρας.
Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στη Ραφήνα, όπου δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια προς τις Κυκλάδες, ενώ απαγόρευση απόπλου ισχύει και στο λιμάνι του Λαυρίου.
Παράλληλα, κλειστές παραμένουν αρκετές πορθμειακές γραμμές, όπως Φανερωμένη Σαλαμίνας–Μέγαρα, Νέα Στύρα–Αγία Μαρίνα, Κεραμωτή–Θάσος, Κέρκυρα–Ηγουμενίτσα, Ρίο–Αντίρριο και Κυλλήνη–Ζάκυνθος.
Οι επιβάτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν καλούνται να επικοινωνούν πριν την αναχώρηση με τα λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία για νεότερη ενημέρωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.